Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leonardo nu mai este director sportiv la AC Milan. Ar putea fi înlocuit de o legendă a clubului!

Leonardo nu mai este director sportiv la AC Milan. Ar putea fi înlocuit de o legendă a clubului!

AC Milan

Comentarii

Brazilianul Leonardo nu va mai ocupa funcţie de director sportiv la AC Milan din sezonul viitor, a anunţat clubul milanez.

Leonardo ocupa acest post din iulie 2018, dar este considerat vinovat pentru rezultatele mai puţin bune ale echipe din acest sezon.

Presa italiană a scris că Leonardo a decis să demisioneze din cauza relaţiilor complicate cu administratorul clubului lombard, Ivan Gazidis.

Potrivit presei franceze, Leonardo ar putea reveni la PSG, pentru a-i lua locul lui Antero Henrique, actualul director sportiv, sau pentru postul de preşedinte-delegat.

Paolo Maldini, noul director sportiv al echipei milaneze?

Ivan Gazidis a anunţat într-un interviu acordat Gazetta dello Sport că pentru a-l înlocui pe Leonardo se gândeşte serios la Paolo Maldini: ”Ajunge cu promisiunile deşarte. Nu vom transfera jucători de top, ci mai degrabă fotbalişti care urmează să devină de top. Paolo Maldini? Da, îl văd în funcţia de director sportiv” a explicat acesta.

Maldini ocupă momentan funcţia de Director de Dezvoltare în cadrul clubului. El lucra alături de Leonardo, care era directorul sportiv al echipei. În vârstă de 50 de ani, Maldini a jucat 902 meciuri în toate competiţiile pentru AC Milan şi a câştigat 26 de trofee. În 419 partide, el a fost căpitanul echipei milaneze.

Afla mai multe despre: leonardomaldiniac milan 

viewscnt
Articole similare