Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leonid Carp, foc şi pară pe oficialii Federaţiei Romane de Kaiac-Canoe: "Atât au putut să facă pentru noi". Ce l-a deranjat

Leonid Carp, foc şi pară pe oficialii Federaţiei Romane de Kaiac-Canoe: "Atât au putut să facă pentru noi". Ce l-a deranjat

Alte sporturi

Comentarii

În urmă cu două zile, Federaţia Română de Canotaj a reuşit un adevărat spectacol mediatic. În Baza Nouă de la Snagov, Elisabeta Lipă , preşedintele canotajului românesc a dat adunarea pentru toată mass media.

Aşa se face că armata jurnaliştilor s-a prezentat cu mic cu mare pentru a-i cunoaşte pe medaliaţii europeni de la Glasgow. Mediatizare la greu pe toate posturile de televiziune din România.

Peste gârlă, în baza aflată lângă complexul Izvorani, acolo unde-şi desfăşoară activitatea loturile de kaiac canoe, a dat cu tunul în materie de interes al presei faţă de aceleaşi performanţe obţinute de canoişti. Rezultatele lor au trecut ca şi neobservate. Şi asta pentru că la nivelul Federaţiei Romană de Kaiac Canoe, nu există cineva care să se ocupe de relaţia cu presa.

Leonid Carp, unul dintre cei mai cunoscuţi canoişti română ai momentului este foc şi pară pe actuala conducere federală: "Atât a putut să facă federaţia pentru noi. Probabil că atâta merităm noi. La federaţie sunt oameni care ar trebui să se ocupe de acest lucru. Dar asta e. Noi, faţă de canotaj, suntem cu mult sub ca şi interes mediatic. Dar şi noi aducem medalii cu care federaţia se mândreşte" a spus Leonid Carp.

Reacţia lui Carp vine pe un fond de nemulţumire printre componenţii lotului de kaiac-canoe, sportivii având reacţii acide la adresa MTS cu privire la diurna de 25 de lei pe zi pentru alimentaţie.

Afla mai multe despre: carpcanotajkaiac 

viewscnt
Articole similare