Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leroy Sane a marcat un eurgol cu Dinamo Kiev din greşeală! ”Am fost norocos că tehnica mea nu a fost bună”. VIDEO cu reuşita

Leroy Sane a marcat un eurgol cu Dinamo Kiev din greşeală! ”Am fost norocos că tehnica mea nu a fost bună”. VIDEO cu reuşita
Comentarii

Bayern a demolat-o pe Dinamo Kiev pe Allianz Arena, scor 5-0. Leroy Sane a marcat un supergol pentru bavaerzi, însă a recunoscut că încerca să centreze, nu să şuteze.

Bayern Munhen s-a distrat în runda a doua din grupele Ligii Campionilor, împotriva lui DInamo Kiev. Împinşi din spate de fani, bavarezii i-au făcut praf pe băieţii lui Mircea Lucescu şi s-au impus cu 5-0. Lewandowski a dat o dublă în prima repriză, înainte ca Gnabry, Sane şi Choupo-Moting să înscrie în a doua parte.

Nemţii şi-au meritat cu vârf şi îndesat victoria, dar au avut parte şi de şansă. La al patrulea gol, Sane a vrut să centreze, dar a lovit greşit balonul şi a înscris în schimb. Chiar fostul jucător al lui City a recunoscut asta, alături de a dezvălui că nu i-a fost uşor să tranziţioneze de la Premier League la Bayern.

Leroy Sane a marcat un eurgol cu Dinamo Kiev din greşeală!

Ştiam că va fi greu aici şi am simţit foarte multă presiune. Încerc să rămân calm şi să joc cât mai bine. Asta a decurs bine în ultimele săptămâni. Ştiu că nu am jucat bine în trecut şi vreau să recitific asta acum. Nu, golul nu a fost intenţionat. Am vrut să centrez balonul. Am fost norocos că tehnica mea nu a fost bună”, a declarat Leroy Sane.

Afla mai multe despre: champions leaguebayern munchenbayern dinamo kievleroy sane 

viewscnt
Articole similare