Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leryn Franco s-a declarat o fană înflăcărată a celor de la AS Roma: ”O echipă la fel de frumoasă ca mine!”

Leryn Franco s-a declarat o fană înflăcărată a celor de la AS Roma: ”O echipă la fel de frumoasă ca mine!”galerie foto

Atletism

Comentarii

Originară din Paraguay, Leryn Franco s-a făcut rapid cunoscută în ţara sa, dar şi în afara ei.

O fostă aruncătoare de suliţă profesionistă, Leryn Franco şi-a înnebunit fanii pe Instagram. A devenit rapid una dintre cele mai sexy femei din America de Sud, în special după ce a participa la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Abilităţile şi fizicul ei au transformat-o într-o adevărată senzaţie pe internet. După aceea, nu s-a uitat niciodată înapoi, iar cariera sa a mers din bine în mai bine. În timpul Campionatelor Ibero-Americane, ea a stabilit un nou record naţional: 57,77 m.

Dincolo de cariera sa de sportivă, Leryn Franco a devenit o adevărată provocare pe internet. Fanii îi savurează postările, iar casele de modă se întrec în a-i oferi contracte de imagine şi publicitate. A pozat pentru Sports Illustrated şi are deja o carieră promiţătoare în lumea modellingului.

Aflată recent în vacanţă, Leryn a aprins imaginaţia fanilor săi. Una dintre pozele sale a stârnit reacţii peste reacţii: ”Nu ai voie sa faci asta! Te joci cu mintea noastră, Leryn” i-a scris unul dintre admiratorii săi pe Instagram. Leryn s-a autodeclarat în trecut o mare fană a celor de la AS Roma: ”O echipă la fel de frumoasă ca mine!”

Vezi o galerie foto AICI

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: leryn franco 

viewscnt
Articole similare