Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Les Herbiers - PSG. Aşteptăm multe goluri la finala Cupei Franţei

Les Herbiers - PSG. Aşteptăm multe goluri la finala Cupei Franţei

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Les Herbiers - PSG Cupa Franţei 08.05.2018. Probabil cea mai dezechilibrată finală din istoria Cupei Franţei se joacă marţi, pe stadionul Stade de France, din Paris.

Ponturi pariuri Les Herbiers - PSG Cupa Franţei 08.05.2018

Echipa din liga a treia, Les Herbiers, dă un test ce pare imposibil în faţa starurilor lui PSG. Evident, aceasta va fi prima întâlnire directă dintre cele două echipe.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi

Les Herbiers este marea surpriză din acest sezon al Cupei Franţei. Deşi se bate pentru salvarea de la retrogradarea în liga a patra, micuţa echipă le-a ţinut piept granzilor din Hexagon, iar acum va juca marea finală cu PSG. În ultimul meci disputat, deşi a fost condusă cu 2-0 până în minutul 58, Les Herbiers a revenit incredibil, s-a impus cu 3-2 şi a ieşit din zona roşie a clasamentului din liga a treia. În urma acestui succes, s-a distanţat la două puncte de prima echipă aflată sub linia retrogradării, Sannois.

Ponturi pariuri Les Herbiers - PSG Cupa Franţei 08.05.2018

În ultimul meci disputat, PSG a remizat pe terenul lui Amiens, echipă aflată la jumătatea clasamentului din Ligue 1. Cavani şi Nkunku au marcat pentru echipa pregătită de Unai Emery. După ce şi-a trecut în palmares titlul şi Cupa Ligii, PSG vrea acum şi Cupa Franţei. Astfel, starurile din Paris ar realiza tripla, după ce în sezonul trecut au ratat campionatul în faţa celor de la AS Monaco.

Les Herbiers - PSG Peste 2,5 @ 1.30

Afla mai multe despre: les herbierspsgcupa franteiponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare