Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leucemia nu îi dă pace nici acum. De teama coronavirusului, Roman Reigns nu va lupta la WrestleMania

Leucemia nu îi dă pace nici acum. De teama coronavirusului, Roman Reigns nu va lupta la WrestleMania

WWE

Comentarii

Roman Reigns(n.r. Joe Anoa'i) nu vrea să-şi asume niciun risc şi nu va participa la WrestleMania. Vestea a venit cu opt zile înaintea celui mai mare eveniment din wrestlingul profesionist. În urmă cu un an, luptătorul cu origini samoane s-a întors în WWE după ce s-a vindecat de leucemie.

Roman Reigns avea deja programat un meci extrem de important la WrestleMania 36. El trebuia sa îl înfrunte pe Goldberg, cel care deţine titlul Universal.

Presa de specialitate din SUA susţine că decizia de a nu participa la WrestleMania îi aparţine în totalitate lui Roman. Cvatruplul campion mondial se teme pentru sănătatea lui şi nu vrea să îşi asume niciun risc.

Roman Reigns este cu sistemul imunitar la pământ după ce anul trecut a câştigat bătălia cu leucemia. Conform jurnalistului Ryan Satin, meciul pentru titlul Universal de la WrestleMania rămâne în picioare, iar WWE s-a gândit deja la un posibil înlocuitor pentru Reigns. 

Compania lui Vince McMahon nu a făcut deocamdată niciun anunţ cu privirea la acest subiect, dar toate indicile sugerează că Braun Strowman va fi cel care va lupta cu Goldberg în locul lui Roman Reigns.

Afla mai multe despre: roman reignswrestlemaniacoronavirusgoldberg 

viewscnt
Articole similare