Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Levante - Real Madrid 1-0. Prima înfrângere după 16 etape în La Liga pentru madrileni

Levante - Real Madrid 1-0. Prima înfrângere după 16 etape în La Liga pentru madrileni

La Liga

Comentarii

Levante i-a provocat Realului prima înfrângere după 16 etape în La Liga. Real Madrid coboară pe locul 2 înainte de El Clasico

Levante a dat lovitura pe final, când Morales a înscris cu un şut spectaculos. Este prima înfrângere în campionat pentru Real în ultimele 16 etape.

Madrilenii vor juca miercuri primul meci din optimile Ligii Campionilor, cu Manchester City, în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 22:00.

 

Levante - Real Madrid 1-0

Echipele de start:

  • Levante: Aitor Fernandez - Miramon, Postigo, Gonzalez, Tono - Morales, Campana, Vukcevic, Bardhi - Roger, Mayoral
  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Isco, Benzema, Hazard

În campionat, Real Madrid e în formă maximă înaintea dublei cu Manchester City din optimile Champions League. „Galacticii” sunt neînvinşi în ultimele 15 etape şi conduc clasamentul din La Liga. „Los Blancos” au 53 de puncte, cu unul peste principala urmăritoare şi marea rivală, FC Barcelona.

Până la partida din Liga Campionilor, Real Madrid mai are de trecut un hop în campionat. Madrilenii merg să joace la Levante, echipă care se zbate în a doua parte a clasamentului. Ultima victorie a gazdelor cu Real datează din 2018, atunci când acestea s-au impus pe Santiago Bernabeu, scor 2-1. Pe teren propriu însă, Levante nu a mai învins-o pe cea mai galonată echipă din istorie din anul 2011, atunci când a câştigat cu 1-0.

Levante - Real Madrid, LIVE VIDEO, Telekom Sport 3 şi telekomsport.ro, sâmbătă, ora 22:00

Înaintea confruntării de sâmbătă seara, Levante este pe locul 13 în La Liga, cu 29 de puncte. Momentan, echipa lui Paco Lopez este scutită de grijile retrogradării. Prima echipă aflată în zona fierbinte a clasamentului este Mallorca, pe locul 18, cu 21 de puncte. 

Recent, Levante are un parcurs extrem de prost în campionat. A pierdut cinci din ultimele şase meciuri, singurul rezultat pozitiv fiind victoria cu Leganes, scor 2-0, din urmă cu două runde. Nouă victorii, două rezultate de egalitate şi 13 înfrângeri. Acesta este bilanţul înregistrat până acum de Levante în campionat. Negativ este şi golaverajul, 30 de goluri marcate şi 36 primite. 

 

Afla mai multe despre: real madridlevantela ligalive 

viewscnt
Articole similare