Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Levante - Sevilla. Cale liberă spre victorie pentru oaspeţi

Levante - Sevilla. Cale liberă spre victorie pentru oaspeţi

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Levante - Sevilla Spania 27.04.2018. Levante este ca şi salvată de la retrogradare, în vreme ce Sevilla vrea în Europa League.

După ce a fost umilită în finala Cupei Spaniei de liderul din La Liga, FC Barcelona, Sevilla revine în campionat şi îşi continuă lupta pentru a prinde un loc în cupele europene la finalul sezonului. De partea cealaltă, Levante s-a salvat, în proporţie de 99%, de la retrogradare, astfel că acum poate aborda partidele mult mai liniştită.

Ponturi pariuri Levante - Sevilla Spania 27.04.2018

În ultimele cinci meciuri disputate în campionatul Spaniei, Levante a obţinut trei victorii, o remiză şi o înfrângere. În urma celor nouă puncte luate cu Las Palmas, cu Malaga şi cu Athletic Bilbao, Levante s-a distanţat acum tot la nouă puncte de prima echipă aflată sub linia roşie a retrogradării, Deportivo La Coruna. Ultima înfrângere de pe propriul teren datează din 26 februarie. În urmă cu mai bine de două luni, Levante era învins de Betis Sevilla, scor 0-2. În plus, în următoarele patru meciuri disputate acasă, Levante a marcat de fiecare dată. Cu un succes în faţa Sevillei, Levante ar părăsi, cel puţin până sâmbătă, prima poziţie deasupra liniei roşii a clasamentului.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide AICI un cont

Ponturi pariuri Levante - Sevilla Spania 27.04.2018

Sevilla vine după o umilinţă grea suferită, săptămâna trecută, în finala Cupei Spaniei. FC Barcelona a făcut spectacol, s-a impus cu 5-0 şi şi-a trecut în palmares un nou trofeu. Însă, evoluţia palidă din finala Cupei Spaniei nu este singura din ultima perioadă a Sevillei. Andaluzii au opt meciuri consecutive fără victorie în toate competiţiile. Ultima victorie obţinută de Sevilla a avut loc la jumătatea lunii martie, 2-1, în deplasarea de pe Old Trafford din Liga Campionilor. În schimb, în La Liga, ultimul succes al andaluzilor datează din 3 martie, 2-0, cu Athletic Bilbao.

Levante - Sevilla 2 @ 1.95

Afla mai multe despre: levantespaniasevillala liga 

viewscnt
Articole similare