Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leverkusen şi Frankfurt s-au calificat în semifinalele Cupei Germaniei. VIDEO cu rezumatele celor două partide extrem de spectaculoase

Leverkusen şi Frankfurt s-au calificat în semifinalele Cupei Germaniei. VIDEO cu rezumatele celor două partide extrem de spectaculoase
Comentarii

Bayer Leverkusen şi Eintracht Frankfurt le însoţesc în semifinale pe Bayern Munchen şi pe Saarbrucken. În sferturi, Leverkusen a învins-o pe Union Berlin, scor 3-1, în timp ce Frankfurt a trecut de Bremen, scor 2-0.

Bayer Leverkusen - Union Berlin 3-1 (Bellarabi 79, Aranguiz 86, Diaby 90+1 / Ingvartsen 39)

Leverkusen a suferit mult pentru calificarea în semifinalele Cupei Germaniei. Union a condus la pauză, datorită golului marcat de Ingvartsen. Cu 20 de minute înainte de final, Lenz i-a lăsat pe berlinezi în inferioritate numerică, iar aspirinele au profitat. Bellarabi a restabilit egalitatea, după numai 30 de secunde. Jucătorii lui Union au picat total, iar în ultimele minute au mai încasat două goluri. Aranguiz şi-a adus echipa în avantaj, iar în prelungiri Diaby a stabilit scorul final, Leverkusen Union Berlin, 3 la 1.

Eintracht Frankfurt - Werder Bremen 2-0 (Silva pen. 45+6, Kamada 60)

Frankfurt e şi ea în semifinale. Echipa lui Adi Hutter a deschis scorul în partida cu Werder în al şaselea minut de prelungiri din primul act. Augustinsson a făcut henţ în careu, iar Andre Silva a marcat din penalty. Kamada a rezolvat soarta calificării. Japonezul a înscris după o oră de joc. În prelungiri, Kostic l-a faultat extrem de dur pe Toprak şi a fost eliminat, iar Eintracht Frankfurt - Werder s-a încheiat 2 la 0.

Afla mai multe despre: cupa germaniei 

viewscnt
Articole similare