Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leverkusen - Stuttgart. Adversar facil pentru "aspirine"

Leverkusen - Stuttgart. Adversar facil pentru "aspirine"

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Leverkusen - Stuttgart Germania 28.04.2018. Bayer are o cotă bună să câştige acest meci, iar noi suntem tentaţi să mizăm pe ea.

Ponturi pariuri Leverkusen - Stuttgart Germania 28.04.2018

Leverkusen este marea favorită a acestei partide, a 75-a înfruntare directă dintre cele două echipe. Statistica le este favorabilă "aspirinelor", care s-au impus de 33 de ori. Alte 19 partide s-au încheiat la egalitate, iar Stuttgart a câştigat 22 de meciuri.

Cote bune şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Se află pe locul 4 în campionat, ultimul care oferă calificarea în preliminariile UEFA Champions League. Este la trei puncte în spatele ultimei trepte a podiumului şi la două puncte în faţa locurilor de UEFA Europa League. Din 2010 nu a mai pierdut în faţa lui Stuttgart. S-au jucat de atunci 13 partide, între care au fost 10 victorii şi 3 remize. Seria cea mai recentă arată patru victorii consecutive. Pe teren propriu, Leverkusen a pierdut un singur meci în faţa lui Stuttgart în ultimii 15 ani.

Ponturi pariuri Leverkusen - Stuttgart Germania 28.04.2018

Este pe locul 10 în campionat, la patru puncte în urma locurilor de cupe europene. A pierdut cu acelaşi scor ultimele două meciuri jucate împotriva lui Leverkusen, 0-2, ambele pe teren propriu. În ultima rundă a reuşit să o învingă cu 2-0 pe Werder Bremen şi să pună astfel capăt seriei de trei meciuri fără victorie. A obţinut totuşi două puncte în această perioadă, după 1-1 cu Hamburg, 0-3 cu Dortmund şi 1-1 cu Hannover.

Leverkusen - Stuttgart 1 @ 1.40

Afla mai multe despre: ponturi pariurileverkusenstuttgartgermaniabundesliga 

viewscnt
Articole similare