Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Lewa” din Giuleşti putea să ajungă la o rivală. ”Ne-a plăcut cum a jucat”. Cum a picat mutarea şi cine a fost preferat în locul său | EXCLUSIV

”Lewa” din Giuleşti putea să ajungă la o rivală. ”Ne-a plăcut cum a jucat”. Cum a picat mutarea şi cine a fost preferat în locul său | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Albion Rrahmani (23 de ani), supranumit şi ”Lewa” din Giuleşti, a ajuns la Rapid şi face senzaţie încă de la primele sale apariţii, dar destinul său putea fi cu totul altul. La începutul acestui an a fost şi pe lista celor de la CFR Cluj,

Albion Rrahmani, poate cel mai în formă jucător din Superligă în momentul de faţă, a fost şi pe lista celor de la CFR Cluj.

Interesul clujenilor pentru atacantul ajuns între timp la Rapid a fost mai vechi, mai exact la începutul acestui an.

”Lewa” din Giuleşti putea să dea goluri pentru o rivală din Superligă | EXCLUSIV

La acel moment, CFR Cluj căuta un jucător de profil ofensiv, iar în vederile lor au intrat doi fotbalişti din campionatul din Kosovo.

Pe lângă Albion Rrahmani, celălalt jucător care atrăsese atenţia oficialilor clujeni a fost colegul său de la FC Ballkani, Ermal Krasniqi.

Dintre cei doi, CFR-ul l-a luat pe Krasniqi, iar motivul a fost reprezentat de faptul că acesta intrase în ultimele şase luni de contract cu fosta sa echipă, în timp ce Rrahmani avea o durată mai lungă a angajamentului.

Toate detaliile acestei situaţii au fost dezvăluite de Marius Bilaşco, oficial al celor de la CFR Cluj.

”Ne-am uitat şi la el, el mai avea contract şi Krasniqi intrase în perioada de şase luni. Noi îl căutam pe Krasniqi şi la el ne-am oprit.

Ne-a plăcut cum a jucat cu noi Rrahmani, a avut o cazie mare la meciul de la Cluj, dar parcă nu era pentru profilul căutat de noi, dar se vedea că e atacant, avea număr de goluri şi am înţeles că e şi un caracter frumos”, a declarat Bilaşco, la Orange Sport.

În cele din urmă, Albion Rrahmani a mai stat în Kosovo doar şase luni, iar la începutul acestui sezon a ajuns în România, unde a fost transferat de Rapid, deşi mai era şi pe lista lui Sepsi.

Atacantul a avut un impact uriaş încă de la primele sale meciuri în tricoul giuleştenilor, reuşind să marcheze patru goluri în două partide.

Iar în ceea ce priveşte posibila plecare a lui Ermal Krasniqi de la CFR Cluj, Marius Bilaşco a adăugat: ”Aşteptăm, vedem, discuţii au mai fost. Mai multe ţări au mercato deschis, astea care mai pot plăti”.

Atât Albion Rrahmani, cât şi Ermal Krasniqi au fost convocaţi la naţionala statului Kosovo pentru meciurile cu România şi Elveţia.

Afla mai multe despre: rapidcfr clujalbion rrahmaniermal krasniqimarius bilasco 

viewscnt
Articole similare