Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lewandowski la Real Madrid pentru doar 20 de milioane de euro! Motivul pentru care a picat transferul

Lewandowski la Real Madrid pentru doar 20 de milioane de euro! Motivul pentru care a picat transferul galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Robert Lewandowski a fost timp de multe sezoane ţinta lui Florentino Perez, iar preşedintele lui Real Madrid chiar a avut oportunitatea de a îl transfera pe atacantul polonez, însă a refuzat.

Borussia Dortmund şi Bayern Munchen joacă marţi, de la 19:30, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE ONLINE, iar fanii lui Real Madrid îl vor urmări cu atenţie pe Erling Haaland, noua ţintă a "galacticilor". Până să pună ochii pe "wonderkid"-ul norvegian, Real l-a vrut pe rivalul său din Bundesliga, Lewandowski. 

Cotidianul spaniol AS susţine că Real Madrid îl putea aduce pe Lewandowski pe "Santiago Bernabeu" chiar în 2014, atunci când polonezul a semnat cu Bayern Munchen. Cum îl putea aduce Real Madrid pe Robert Lewandowski? Agentul fotbalistului, Cezary Kucharski, le-a adus celor de la Real la cunoştinţă faptul că există o clauză în valoare de 20 de milioane de euro care ar fi anulat pre-contractul său cu Bayern, astfel Real l-ar fi adus liber de contract pe Lewandowski, pentru că îi expira înţelegerea cu Borussia Dortmund. 

Motivul pentru care Lewandowski nu a ajuns la Real 

Tot cei de la AS susţin că Florentino Perez s-a opus transferului, pentru că era de părere că astfel ar fi început un "război" cu Bayern Munchen. Totodată, Karim Benzema, care venise în 2009 în capitala Spaniei, făcea meciuri bune şi marca goluri pe bandă în tricoul Los Blancos. Aducerea lui Lewandowski ar fi însemnat, evident, plecarea lui Benzema de la Real. 

Real Madrid a ratat un atacant de clasă, un vârf care, în afară de primul sezon în tricoul bavarezilor, a marcat în fiecare stagiune peste 40 de goluri pentru Bayern Munchen. În total, a marcat 232 de goluri în 277 de meciuri. Ca o comparaţie, a înscris cu peste 100 de goluri mai mult decât Benzema începând cu vara anului 2014. 

Afla mai multe despre: lewandowski la realtransfer real madridbayern munchen 

viewscnt
Articole similare