Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lewandowski la Real Madrid? Surpriză uriaşă: de ce Florentino Perez nu exclude transferul super starului polonez

Lewandowski la Real Madrid? Surpriză uriaşă: de ce Florentino Perez nu exclude transferul super starului polonez

Real Madrid

Comentarii

Robert Lewandowski ar putea pleca de la Bayern Munchen în această vară.

În vara anului 2014, Real Madrid a încercat, fără succes, să-l transfere pe Robert Lewandowski. Pe atunci, Lewa a dinamitat defensiva blanco în ”dubla” din UEFA Champions League, pe vremea când polonezul juca pentru Borussia Dortmund, iar fanii Realului sperau la transferul său.

Lewandowski a ajuns în cele din urmă la Bayern Munchen, dar nu şi-a ascuns niciodată simpatia pentru gruparea blanco.

Chiar dacă mai are contract până în 2023, Lewandowski (33 de ani) vrea să plece acum de pe Allianz Arena, iar presa spaniolă crede că vârful polonez poate ajunge în cele din urmă la Real Madrid. Pentru o sumă decentă, Real nu exclude posibilitatea de a-l aduce pe Lewa sub comanda lui Ancelotti, un antrenor care îl cunoaşte şi îl apreciază pe super starul lui Bayern. De altfel, Carlo Ancelotti reprezintă principalul motiv pentru care Madridul nu exclude varianta unei oferte pentru Robert Lewandowski, dacă acesta va deveni disponibil pentru un transfer.

Starul lui Bayern ar fi o variantă pe termen scurt pentru Real Madrid, până când ”Albii” ar reuşi să-l aducă pe Kylian Mbappe, fotbalist după care ar trebui să mai aştepte un an de zile, pentru ca francezului să-i expire înţelegerea cu Paris Saint Germain.

Afla mai multe despre: robert lewandowskireal madrid 

viewscnt
Articole similare