Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lewandowski, maşinăria de goluri! Polonezul este aproape să egaleze recordul legendarului Gerd Muller după tripla împotriva lui Gladbach

Lewandowski, maşinăria de goluri! Polonezul este aproape să egaleze recordul legendarului Gerd Muller după tripla împotriva lui Gladbach

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen a demolat-o pe Borussia Moenchengladbach, scor 6-0, într-un meci al etapei cu numărul 32 din campionatul Germaniei, la cateva ore după ce bavarezii au câştigat al nouălea titlu consecutiv.

Atacantul polonez a punctat în minutele 2,34 şi 66, iar restul golurilor au fost înscrise de Thomas Muller (23), Kingsley Coman (44) şi Leroy Sane (86). Lewandowski mai are la dispoziţie două etape pentru a egala recordul all time stabilit de Gerd Muller, în sezonul 1971-1972, când a marcat 40 de goluri în Bundesliga.

În acest sezon atacantul lui Bayern a fost o maşinărie şi a reuşit să înscrie 46 de goluri, în 38 de meciuri. Din iulie 2014, când a ajuns în echipa bavarezilor, Lewa a marcat 201 goluri, în 217 meciuri de Bundesliga, el fiind al doilea cel mai bun marcator, după Gerd Muller. Vârful polonez se află la al treilea hat-trick din 2021. El a marcat în ultimele 12 meciuri pentru Bayern Munchen şi echipa naţională. 

Bayern a câştigat pentru a noua oară consecutiv Bundesliga, după ce echipa de pe locul 2, RB Leipzig, a pierdut cu 2-3, în deplasare de la Dortmund. Diferenţa dintre Bayern şi Leipzig a ajuns la 10 puncte, cu 2 etape înainte de finalul campionatului. În total, Bayern a câştigat 31 de titluri în Germania. 

Afla mai multe despre: lewandowski 

viewscnt
Articole similare