Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lewis Hamilton a fost desemnat de BBC cel mai bun sportiv al anului din Anglia

Lewis Hamilton a fost desemnat de BBC cel mai bun sportiv al anului din Anglia

Sporturi

Comentarii

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton a fost desemnat de BBC sportivul anului în Marea Britanie.

În 2020, pilotul echipei Mercedes a câştigat al şaptetea titlu de campion mondial şi a egalat recordul deţinut de Michael Schumacher. Hamilton este a doua oară ales Personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie, după 2014.

Într-un vot public, căpitanul echipei Liverpool, Jordan Henderson, a terminat pe locul doi, în timp ce jockeyul Hollie Doyle a fost al treilea. Boxerul Tyson Fury, jucătorul de cricket Stuart Broad şi jucătorul de snooker Ronnie O'Sullivan au fost, de asemenea, nominalizaţi.

"Vreau să-i felicit pe toţi cei nominalizaţi. Sunt atât de mândru de ceea ce au realizat şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au votat. Nu mă aşteptam la asta, ţinând cont că erau atât de mulţi pretendenţi minunaţi. Vreau să spun Crăciun Fericit tuturor - a fost un an atât de neobişnuit şi vreau să-i menţionez pe toţi cei din prima linie (n.r. - în lupta împotriva coronavirsului) şi pe toţi copiii din întreaga lume, vreau să încercaţi să rămâneţi pozitivi în acest moment dificil. Vă mulţumesc din suflet", a spus Hamilton, care a ieşit pe locul 2 în ancheta BBC în 2019.

Antrenorul anului a fost desemnat Jurgen Klopp, iar echipa anului, Liverpool FC.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: lewis hamilton 

viewscnt
Articole similare