Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EURO 2020 | Danemarca - Belgia 1-2. De Bruyne, decisiv: gol şi assist! "Dracii roşii" au întors scorul

EURO 2020 | Danemarca - Belgia 1-2. De Bruyne, decisiv: gol şi assist! "Dracii roşii" au întors scorul

EURO 2020

Comentarii

Belgia a învins, scor 2-1, Danemarca într-un meci din grupa B a Campionatului European. Poulsen, în minutul 3, respectiv Hazard şi De Bruyne.

EURO 2020 LIVE TEXT | Danemarca - Belgia 1-2 (Poulsen 3 / Hazard 55, De Bruyne 71)

Echipele de start:

Danemarca: Schmeichel - Christensen, Kjaer, Vestergaard, Maehle - Wass, Hojbjerg, Delaney - Poulsen, Damsgaard, Braithwaite

Rezerve: Lossl, Ronnow, Andersen, Skov, Skov Olsen, Dolberg, Jorgensen, Norgaard, Stryger, Wind, Cornelius, Jensen


Antrenor: Kasper Hjulmand

Belgia: Courtois - Alderweireld, Denayer, Vertonghen - Meunier, Tielemans, Dendocker, Thorgan Hazard - Mertens, Lukaku, Carrasco
Rezerve: Mignolet, Sels, Vermaelen, Boyata, Witsel, De Bruyne, Eden Hazard, Benteke, Batshuayi, Trossard, Doku, Praet
Antrenor: Roberto Martinez

Min. 90+6 - Final de meci.


Min. 87 - Ocazie Danemarca! Braithwaite loveşte bara, după o lovitură de cap.


Min. 75 - Ocazie Danemarca! Braithwaite trage din prima, fără preluare, din marginea careului, dar Courtois scoate foarte bine în lateral.


Min. 71 - GOOOOOLLLLLLLLL BELGIA! De Bruyne înscrie cu un şut puternic de la 17 metri, fără speranţe pentru Schmeichel! Gol şi assist pentru belgian.


Min. 55 - GOOOOOOOLLLLLL Hazard! Thorgan Hazard egalează pentru Belgia, după o fază construită de Lukaku, care i-a pasat lui De Bruyne înapoi, după ce a intrat în careu, iar acesta din urmă l-a găsit cu o pasă excelentă pe fratele lui Eden Hazard.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+2 - Pauză.


Min. 10 - Momentul pentru Eriksen! Jucătorii şi arbitrul, împreună cu fanii, au aplaudat timp de un minut pentru Eriksen, cel care s-a prăbuşit pe teren în meciul trecut, cu Finlanda (0-1), înainte de pauză. În prezent acesta este bine, în siguranţă, la internat la spital.


Min. 3 - GOOOOLLLLL DANEMARCA! Poulsen înscrie cu un şut în diagonală din marginea careului de 16 metri!


Min. 1 - A început meciul!


Joi, de la ora 19, Danemarca va reveni în teren pentru a disputa partida cu Belgia. Meciul se va juca la Copenhaga, pe acelaşi stadion ca ultimul meci, i9mplicit cel pe care s-a prăbuşit Christian Eriksen. Dacă la revenirea pe teren cu FInlanda, danezii erau timoraţi şi lipsiţi de vlagă, acum aceştia vor fi motivaţi să reuşească surpriza.

Belgia este clar favorită în faţa Danemarcei, fiind şi una dintre favoritele turneului. Cu Romelu Lukaku în forma vieţii, naţionala condusă de Roberto Martinez speră la un prim trofeu internaţional, dar va viaţa grea cu naţionale precum Franţa, Italia sau Portugalia.

Afla mai multe despre: euro 2020danemarcabelgialive danemarca belgia 

viewscnt
Articole similare