Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liber de contract şi "sunat din Liga 1"! ULTIMA ORĂ | Ce se întâmplă cu jucătorul dorit în vară de Becali

Liber de contract şi "sunat din Liga 1"! ULTIMA ORĂ | Ce se întâmplă cu jucătorul dorit în vară de Becali

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul român Florentin Matei (25 de ani) a devenit liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Al Ittihad Kalba şi a acceptat să vorbească pentru Telekom Sport despre experienţa sa în Emirate.

Achiziţionat de gruparea arabă în iunie, pentru aproximativ 400.000 de euro, Matei a fost îndepărtat după ce conducerea clubului a fost schimbată, iar noul antrenor şi-a dorit să elibereze cele patru locuri "rezervate" jucătorilor străini.

  • LIVE VIDEO | Brazilia - Camerun, în direct, marţi, de la 21:30, la Telekom Sport 2. Ca să vezi Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2, intră aici: telekom.ro/plus

Totuşi, Matei a plecat în condiţii financiare excepţionale de la Al Ittihad: trupa din Emiratele Arabe Unite i-a plătit în avans o parte din banii pe care ar fi trebuit să-i încaseze.

"Clubul şi-a schimbat conducerea, a venit alt investitor cu alte planuri. A fost schimbat antrenorul, iar pe noi, străinii, ne-au schimbat pe rând pentru a aduce alţii, acolo fiind o limită de patru străini. Am fost înlocuiţi toţi cei aduşi de vechea conducere.



Nu a fost o experienţă foarte plăcută, pentru că nu e uşor să joci fotbal la 50 de grade. Eu aveam contract doar până vara viitoare.

De întors m-aş mai întoarce în această zonă, dar în niciun caz acum. Singurul lucru bun acolo e financiar
", a declarat Florentin Matei pentru Telekom Sport.

Ce urmează pentru Florentin Matei? Liga 1 e o opţiune
Fostul mijlocaş al Astrei spune că are deja pe masa câteva oferte din Liga 1 şi nu exclude nicio variantă. În "cărţi" e inclusiv o revenire la FCSB, formaţie unde Florentin Matei s-a format şi de care s-a despărţit în 2011.

În primăvara acestui an, Gigi Becali se arăta impresionat de evoluţiile lui Matei la Astra şi anunţa că va încerca transferul fotbalistului încă legitimat la acea dată în Croaţia, la Rijeka.

"Am fost sunat de câteva echipe din Liga 1 şi mă gândesc acum. Sunt deschis la orice discuţie în perioada asta, cu absolut orice echipă din Liga 1", ne-a declarat Florentin Matei.

1,2 milioane de euro valorează în acest moment Florentin Matei, conform TransferMarkt.

4 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Florentin Matei în tricoul Astrei, în cele 14 meciuri jucate în partea a doua a sezonului trecut

Afla mai multe despre: florentin mateifcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare