Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liber să revină după ce l-a implorat pe Gigi Becali să-l transfere în străinătate! A ajuns într-o situaţie ingrată

Liber să revină după ce l-a implorat pe Gigi Becali să-l transfere în străinătate! A ajuns într-o situaţie ingrată

Superliga

Comentarii

Presa din Italia oferă o veste rea despre un fost internaţional român, care a eşuat atât în Serie A, cât şi în liga secundă italiană. Fundal dreapta Romario Benzar are cale liberă spre Liga 1, ceea ce ar însemna o revenire amană, în condiţiile în care avea aşteptări mari atunci când FCSB l-a vândut la Lecce.

În 2019, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a obţinut profit de pe urma plecării apărătorului lateral la Lecce, în schimbul a aproximativ 2 milioane de euro. Jucătorul a fost cel care a insistat şi l-a implorat pe omul de afaceri să accepte oferta italienilor. Din acel moment, cariera fotbalistului a luat-o la vale. A jucat în doar patru meciuri de care aparţine până în 2022, iar la Perugia, acolo unde a fost împrumutat, a jucat tot în patru meciuri. 

Revine Romario Benzar în Liga 1? Fundaşul nu mai e dorit de Lecce

Romario Benzar se află printre fotbaliştii care i-au adus profit lui Gică Hagi. În total, Gigi Becali i-a plătit "Regelui" aproximativ 9,3 milioane de euro, iar fundaşul dreapta s-a dovedit a fi o investiţie bună la echipa din Bucureşti. 

La doi ani distanţă, situaţia jucătorului e cu totul alta. Presa din Italia susţine că antrenorul lui Lecce, Marco Baroni, a exclus doi jucători din planurile sale, pe Romario Benzar şi Brayan Vera, înaintea noului sezon. 

"Cei doi fotbalişti nu au convins niciodată în parcursul lor de la Salento, mai ales în urma a cât s-a investit în schimbul lor. Amândoi apărătorii laterali au fost cumpăraţi la cererea fostului staff şi nu fac parte din planurile noilor conducători ai echipei. Au fost excluşi de antrenor din proiect", scrie Pianetaserieb.it. 

Jucătorul român mai are un an de contract cu Lecce, dar, conform ultimelor informaţii, va fi cedat. El ar putea reveni în România, unde a avut cea mai bună perioadă a carierei. În sezonul trecut, Romario Benzar a fost împrumutat de Lecce la Viitorul Constanţa, unde nu a mai impresionat ca în prima perioadă. 

Totuşi, fostul fundaş al naţionalei, pentru care a jucat în 19 meciuri, ar putea fi o soluţie pentru un club care caută un apărător experimentat, campion în România în 2017. 

  • ”În fiecare zi mă gândesc la naţională, dar nu depinde de mine. Depinde de mine doar să joc bine şi să mă fac remarcat”, spunea Benzar, în martie. 

Afla mai multe despre: romario benzarfcsbromario benzar fcsbgigi becali fcsbrevenire liga 1 

viewscnt
Articole similare