Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liber spre FCSB? FOTO | Documentul prin care Omrani demonstrează că CFR Cluj i-a falsificat semnătura

Liber spre FCSB? FOTO | Documentul prin care Omrani demonstrează că CFR Cluj i-a falsificat semnăturagalerie foto

Superliga

Comentarii

Gigi Becali este convins că-l poate transfera gratis pe Billel Omrani, deoarece semnătura jucătorului ar fi fost falsificată de cei de la CFR Cluj. Omrani mai avea contract până la finalul acestui sezon, dar în iarnă CFR Cluj a anunţat că i-a prelungit contractul.

Disputa dintre FCSB şi CFR Cluj nu s-a încheiat nici după ultima etapă din campionat. Oficialii celor două cluburi sunt acum în conflict pentru Omrani, jucător dorit de FCSB. Pe de-o parte, CFR Cluj susţine că atacantul francez a semnat în iarnă prelungirea contractului şi are clauză de reziliere de două milioane de euro.

De partea cealaltă, Gigi Becali spune că semnătura lui Omrani de pe noul contract a fost falsificată. De altfel, atacantul de 24 de ani a cerut expertize grafologice, prin care să demonstreze că semnătura de pe noul contract nu-i aparţine. Au fost realizate astfel trei expertize: una la Lyon - Franţa, una făcută de un expert privat din Bucureşti şi una făcută la cererea CFR-ului. Primele două au demonstrat că semnătura lui Omrani este falsă.

Prosport.ro a publicat concluziile la care a ajuns expertul din România la care Omrani a apelat pentru a demonstra că semnătura de pe noul contract nu-i aparţine. În document scrie clar că ”Semnăturile NU au fost executate de Omrani Abdel-Slem Billel”.

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbbillel omranigigi becali 

viewscnt
Articole similare