Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liber spre FCSB. Golgheterul din străinătate dorit insistent de Gigi Becali a rămas fără contract. Negocieri au fost şi în vară

Liber spre FCSB. Golgheterul din străinătate dorit insistent de Gigi Becali a rămas fără contract. Negocieri au fost şi în vară

FCSB

Comentarii

Bogdan Stancu (34 de ani) are cale liberă spre FCSB. Atacantul care a negociat cu Gigi Becali (63 de ani) un transfer în vară a rămas liber de contract şi poate ajunge din nou la formaţia roş-albastră. Becali l-a vrut foarte mult pe Bogdan Stancu, dar în cele din urmă "Motanul" a ales Eyupspor, în Turcia, mutare care s-a dovedit că n-a fost de bun augur.

Liber spre FCSB. Golgheterul din străinătate dorit insistent de Gigi Becali a rămas fără contract. Negocieri au fost şi în vară

Bogdan Stancu şi Eyupspor au ales să rupă, de comun acord, contractul semnat în vară, iar atacantul a devenit liber de contract, conform presei din Turcia. Gigi Becali a negociat foarte mult un transfer înapoi la FCSB al lui Bogdan Stancu, dar în vară fotbalistul a ale să rămână în Turcia.

Acum, după negocierile eşuate din vară, Gigi Becali are o nouă şansă de a-l aduce la FCSB pe Bogdan Stancu, mai ales că patronul roş-albaştrilor e nemulţumit de randamentul din ultima vreme al lui Claudiu Keşeru. Site-ul yurtspor.com scrie despre despărţirea lui Bogdan Stancu de Eyupspor, dar fără să publice informaţii despre viitorul veteranului român.

În vara lui 2021, Gigi Becali l-a dorit insistent pe Bogdan Stancu înapoi la FCSB, fiind în căutarea unui atacant marcator, însă în cele din urmă Stancu a ales Eyupspor, o mutare neinspirată din partea "Motanului". Românul a jucat doar 433 de minute în 14 meciuri pentru Eyupspor în acest sezon, timp în care a marcat de trei ori.

  • 375.000 de euro este cota de piaţă a lui Bogdan Stancu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 1 - un torfeu are Bogdan Stancu în palmares în toată cariera, Cupa României cu FCSB, în 2011

Bogdan Stancu, aproape de revenirea la FCSB în vară! A negociat cu Gigi Becali

Gigi Becali şi Bogdan Stancu au negociat, în vară, revenirea atacantului în culorile roş-albastre. "Motanul" a ales, în cele din umră, alt drum, după ce i s-a ivit oportunitatea de a continua să joace în Turcia. La şase luni după ce a semnat cu Eyupsor, Bogdan Stancu a rămas liber de contract.

„Cred că Bogdan Stancu va veni, că altfel nu venea la mine acasă să stăm de vorbă. El mi-a zis că în România joacă numai la FCSB. Dacă echipa aia a lui rămâne în prima divizie (n.r. – Genclerbirligi a retrogradat la finalul actualului sezon), pentru că se poate, depinde de başkan, şi îi dă şi salariul ăla atunci poate nu vine. Dacă nu vine, nu ştiu rezervă pentru Stancu, să vedem”, spunea Becali în vară.

  • 5 - cinci echipe din Turcia a bifat Bogdan Stancu în CV: Galatasaray, Orduspor, Genclerbirligi, Bursaspor şi Eyupspor

Afla mai multe despre: bogdan stancugigi becalitransferfcsb 

viewscnt
Articole similare