Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Licitaţia pentru marca Rapid nu va avea loc! Lichidatorul judiciar a oferit explicaţia + reacţia primarului Sectorului 1

Licitaţia pentru marca Rapid nu va avea loc! Lichidatorul judiciar a oferit explicaţia + reacţia primarului Sectorului 1

Fotbal intern

Comentarii

Lichidatorul judiciar al FC Rapid SA, Mihai Florea, a declarat că licitaţia publică cu strigare pentru vânzarea mărcilor, culorilor şi trofeelor grupării giuleştene, al cărei preţ de pornire a fost stabilit la 3,4 milioane de euro plus TVA, nu va mai avea loc vineri deoarece nu s-a înscris nimeni.

Florea a explicat că o singură persoană juridică a achiziţionat caietul de sarcini în valoare de 2.000 de lei, AS Academia Rapid Bucureşti, grupare care are o asociere cu Primăria Sectorului 1, dar garanţia de participare în valoare de 340.000 de euro nu a achitat-o nimeni.

"Nu s-a arătat nimeni interesat să participe la licitaţia de vineri. Caietul de sarcini a fost achiziţionat doar de Academia Rapid, însă nimeni nu a achitat şi garanţia de participare. Aşa că, nefiind nimeni înscris, licitaţia de mâine nu va avea loc. Conform legii, putem organiza următoarea licitaţie peste 10 zile. Deci, probabil că va fi pe 24 noiembrie, când preţul de pornire va fi cu 10% mai mic", a declarat Florea pentru Agerpres.

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a declarat că Academia Rapid nu va participa la licitaţia de vineri.

"Preţul de 3,4 milioane de euro este mult prea mare şi nu se bazează pe nimic. Adică evaluatorul spune că mărcile şi trofeele se ridică la 400.000 de euro, iar apoi Adunarea Generală a creditorilor măreşte preţul de zece ori. În aceste condiţii Academia Rapid nu va participa la licitaţie", a spus Tudorache pentru Agerpres.

Afla mai multe despre: rapidlicitatiemihai floreadaniel tudorachemarca 

viewscnt
Articole similare