Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Licitaţie impresionantă! Gică Popescu a primit 30.000 de euro în schimbul ghetelor folosite în finala Cupei UEFA

Licitaţie impresionantă! Gică Popescu a primit 30.000 de euro în schimbul ghetelor folosite în finala Cupei UEFA
Comentarii

Pe 14 aprilie, Gică Popescu a scos la licitaţie, pe Facebook, ghetele cu care a câştigat finala Cupei UEFA, cu Galatasaray, în 2000.

Scopul acestei licitaţii a fost de a dona toţi banii către Fundaţia Mihai Neşu. ”Baciul” va participa pe 26 mai la un eveniment dedicat fostului jucător al FCSB, ajuns în scaunul cu rotile.

După ce a primit câteva oferte în valoare de câteva mii de euro, Gică Popescu a fost contactat de un impresar din Turcia, care îi reprezintă, printre alţii, pe Koeman, Laudrup si Cengiz Under. Impresarul a licitat 30.000 de euro!

”Pe 26 mai, voi lua parte la evenimentul de la Oradea organizat pentru Mihai Nesu. Vreau sa contribui cu mai mult decat prezenta mea la aceasta actiune caritabila, asa ca am hotarat sa scot la licitatie ghetele purtate in finala Cupei UEFA din 2000, castigata la penalty-uri cu Galatasaray.

Puteti licita printr-un comentariu la aceasta postare. Licitatia incepe de la orice suma doriti, iar persoana care ofera cel mai mult va primi perechea de ghete cu care am marcat golul victoriei pentru Galatasaray. Toata suma va merge catre Mihai Nesu Foundation, iar licitatia se incheie pe 30 aprilie.

La inceputul lunii mai voi anunta numele celui care a castigat licitatia si ma voi intalni personal cu el pentru a-i inmana obiectele care au marcat cea mai frumoasa amintire din carierea mea la nivel de club. Haideti sa fim "Uniti pentru Mihai" si pentru toti copiii care sufera si primesc un sprijin de la fundatia lui. Va multumesc!”, a fost mesajul postat pe Popescu pe pagina de Facebook, în urmă cu o lună şi jumătate.

Afla mai multe despre: gica popescu 

viewscnt
Articole similare