Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Licitaţie la curtea "Regelui". 7 echipe vor să-l transfere în această iarnă pe Cristi Ganea

Licitaţie la curtea "Regelui". 7 echipe vor să-l transfere în această iarnă pe Cristi Ganea

Farul Constanța

Comentarii

Cristi Ganea, fundaşul de 25 de ani al Viitorului, e din ce în ce mai aproape un transfer în străinătate, fiind dorit de mai multe echipe, iar Gică Hagi e la un pas să accepte ofertele venite pentru fotbalistul său.

Pe lângă Bilbao, alte echipe din La Liga îl vor pe Ganea:  Malaga, Getafe şi Espanyol. În plus, internaţionalul român mai este dorit în Grecia, de Olympiacos, dar şi de nemţii de la Freiburg şi Hoffenheim.

"Ne uităm înapoi cu mândrie, nu cu mânie, a fost un an extraordinar şi cred eu că sunt mulţi care merită premiaţi. E normal să regretăm ieşirea din cupele europene, pentru că poate peste câţiva ani vom realiza unde puteam fi. Ăsta este fotbalul. Eu cred că oricare dintre echipele care vor intra în play-off vor avea gândul ăsta, o participare în cupele europene, pentru că e normal. 

Dacă mă întrebaţI pe mine ar fi o mare neşansă pentru noi să-l pierdem pe Ganea, pentru că în play-off orice jucător de valoare mai puţin va fi un handicap la începerea sezonului în februarie. Dar am şi un ochi care râde, pentru că Cristi Ganea este un om deosebit, a demonstrat ce a avut de demonstrat. M-aş bucura mult pentru el să ajungă în Spania, m-aş bucura şi mai mult să ajungă la Bilbao. 

Ţinând cont că a trăit o perioadă acolo, că familia lui e în continuare acolo, îl leagă multe de zona aceea. Iar Atletico Bilbao e o echipă de top a Europei. Şi dacă au un jucător de culoare, cred că pot avea şi un român acolo", a declarat Cristian Bivolaru, preşedintele Viitorului.

Afla mai multe despre: cristi ganeaviitorulofertespaniagermaniagreciadiscutii 

viewscnt
Articole similare