Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Licitaţie pentru David Alaba! Bayern îl pierde liber de contract, PSG, Juventus, Barcelona şi Real Madrid îl vor

Licitaţie pentru David Alaba! Bayern îl pierde liber de contract, PSG, Juventus, Barcelona şi Real Madrid îl vor

Bayern Munchen

Comentarii

David Alaba (28 de ani) e la mare căutare în fotbalul european. Fundaşul lui Bayern Munchen nu şi-a prelungit contractul, care expiră în vara lui 2021, iar mai multe echipe sunt interesate de serviciile sale.

Bayern a reuşit să le prelungească înţelegerile lui Manuel Neuer şi Thomas Muller, jucători care se apropiau de scadenţă, dar nu şefii nu izbutesc să ajungă la o înţelegere cu David Alaba (28 de ani), fundaşul austriac crescut în propria academia. Fotbalistul vrea un salariu mult mai mare decât cel actual şi n-a bătut palma cu Bayern, iar actuala sa înţelegere expiră în vara lui 2021.

Alaba e un fotbalist polivalent, care poate juca fundaş stânga, fundaş central sau mijlocaş central, iar austriacul atrage multe priviri. Potrivit Bild, Barcelona, Real Madrid, PSG şi Juventus sunt interesate de transferul lui David Alaba, jucător care în ianuarie va intra în ultimele şase luni de contract cu Bayern. Alaba e proaspăt câştigător de Liga Campionilor cu bavarezii, după ce Bayern a învins cu 1-0 pe PSG în finala de la Lisabona.

David Alaba se află la echipa mare a lui Bayern din iunie 2011 şi de atunci a strâns 389 de meciuri, 31 de goluri şi 49 de pase de gol, dar şi trofee importante. Două Ligi ale Campioni0lor, nouă titluri de campion cu Bayern, şase Cupe ale Germaniei, două Supercupe ale Europei şi un Mondial al cluburilor.

Afla mai multe despre: david alabalicitatietransferbayerncontract 

viewscnt
Articole similare