Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Licitaţie pentru un fotbalist al Barcelonei! Două echipe din Premier League şi trei din Serie A vor să-l scape de "coşmarul" de pe Camp Nou

Licitaţie pentru un fotbalist al Barcelonei! Două echipe din Premier League şi trei din Serie A vor să-l scape de "coşmarul" de pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Junior Firpo (24 de ani) e pe lista neagră la FC Barcelona şi clubul vrea să-l vândă în perioada de transferuri de la începutul lui 2021, iar fotbalistul nu duce lipsă de oferte.

Adus în 2019 la FC Barcelona, Junior Firpo nu s-a ridicat niciodată la aşteptările pe care le aveau şefii de la el, iar odată cu venirea lui Ronald Koeman pe banca tehnică a fost tras definitiv pe linie moartă. Acesta va pleca în perioada de mercato din ianuarie 2021, iar mai multe echipei s-au interesat de serviciile sale.

Sport scrie că Wolves şi West Ham au contactat Barcelona pentru că doreau să ştie preţul pentru care clubul blaugrana ar fi gata să se despartă de Junior Firpo. Fundaşul stânga atrage interes şi în Italia, unde e dorit de Inter, Napoli sau Torino. Barcelona le-a transmis doritoarelor şi preţul său.

Catalanii cer în schimbul lui Junior Firpo 22 de milioane de euro. Din banii pe care-i vor încasa din vânzarea fundaşului, Barcelona trebuie să plătească celor de la Betis 10% din mutare, conform contractului semnat de cele două părţi în vara lui 2019.

Transferat în vara lui 2019 şi cu contract până în 2024, Junior Firpo a jucat în total 30 de meciuri pentru Barcelona, acumulând 1.642 de minute, timp în care a marcat o dată şi a livrat două pase decisive. În prezent, specialiştii de la transfermarkt.com îi oferă o cotă de piaţă de 14 milioane de euro lui Junior Firpo, cel care a câştigat Campionatul European U21 cu Spania, în vara lui 2019.

Afla mai multe despre: junior firpotransferfc barcelonawest hamwolvespremier league 

viewscnt
Articole similare