Experiențe împreună.
You are here:

Licitaţie pentru un internaţional de tineret. Walter Zenga vrea să-l aducă la Cagliari, însă nu va fi deloc uşor

Licitaţie pentru un internaţional de tineret. Walter Zenga vrea să-l aducă la Cagliari, însă nu va fi deloc uşor

Fotbal

Comentarii

Internaţionalul român de tineret, Marius Marin, a intrat în atenţia lui Walter Zenga, care va încerca să-l aducă la Cagliari la finalul sezonului actual.

Marius Marin a marcat primul său gol la profesionişti, pentru Pisa, vineri, în victoria din campionat cu Citadella, scor 2-0, iar formaţiile ce-l monitorizează au intensificat discuţiile privind un eventual transfer după terminarea actualului sezon.

Walter Zenga şi-a mobilizat colaboratorii să menţină o legătură strânsă cu tot ce ţine de Marius Marin şi Pisa, pentru a nu risca să-l piardă pe jucătorul român în favoarea altor formaţii din Serie A, precum AC Torino sau Hellas Verona, şi ele interesate de un eventual succes. Presa din Italia anunţă o licitaţie pentru fotbalistul român, imediat ce Serie A îşi va încheia sezonul.

"Primul gol din carieră i-a îmbunătăţit sezonul, alături de cele trei pase decisive din 23 de apariţii şi primele meciuri la naţionala de tineret a României. Marius Marin, dorit cu insistenţă de antrenorul Luca D`Angelo şi antrenorul Roberto Gemmi, care l-au adus de la Sassuolo după un an de împrumut, se află acum în atenţia cluburilor din Serie A. În afara celor de la AC Torino, s-a mai adăugat pe lista creditorilor şi Cagliari, care a sondat terenul pentru tânărul mijlocaş timişorean. Este probabil ca, la finalul sezonului, să poate fi organizată o mică licitaţie pentru Marin, aşa cum a fost în cazul lui Stefano Gori. Şi, cine ştie, poate Pisa va avea din nou de câştigat. Pentru moment, însă, jucătorul nu pleacă nicăieri", au scris italienii de la "La Nazione".

Crescut la Poli Timişoara, Marius Marin a ajuns în Italia în 2016, achiziţionat de Sassuolo. După un prim sezon la Primavera, a fost trimis împrumut la Catanzaro, apoi la Pisa, unde a şi rămas definitiv.

Marius Marin, eliminat la debutul în naţionala U21

Marius Marin a debutat pentru naţionala U21 pe 10 octombrie 2019, în victoria cu Ucraina, scor 3-0. Totuşi, mijlocaşul nu s-a putut bucura, după ce a fost eliminat la un minut de la intrarea pe teren, în a doua repriză:

"Emoţia care m-a umbrit foarte mult a fost după debutul pe care l-am avut la naţională şi nu a fost foarte plăcut pentru mine. Am avut o perioadă foarte grea după acel roşu, dar m-a făcut să trec, m-a făcut mult mai puternic chestia asta şi am înţeles că trebuie să muncesc mai mult şi trebuie să demonstrez mai mult ca să fiu acolo. Chestia asta m-a făcut să rămân pozitiv, cu picioarele pe pământ şi aţi văzut şi dumneavoastră că după aia am apucat să joc meciul cu Irlanda titular", a mai spus Marius Marin. 

viewscnt
Articole similare