Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lider la sfârşitul turului, Conceicao atacă: "Vreau să fiu mai mult respectat"

Lider la sfârşitul turului, Conceicao atacă: "Vreau să fiu mai mult respectat"

CFR Cluj

Comentarii

Antonio Conceicao a fost acid la finalul partidei pe care CFR a câştigat-o la Sfântu Gheorghe. Lusitanul a ţinut să transmită un mesaj celor care s-au gândit că nu va rezista pe banca formaţiei din Gruia.

Antonio Conceicao o antrenează de trei luni pe CFR Cluj, iar antrenorul de 56 de ani a scăpat pentru moment de presiunea unei posibile demiteri. Totuşi acesta nu a uitat că multă lume îl vedea deja sacrificat după câteva rezultate mai puţin aşteptate. 
 
"Vorbim de mult timp că antrenorul pleacă este o decizie de adminsitraţie pe care eu nu am capaitatea să o pot influenţa, pentru mine e foarte important să fie respect din partea presei şi a conducerii pentru munca mea. Am venit pentru prima oară în 2009 în România, aici am făcut performanţă, cred că am demonstrat ceva competenţe" s-a revoltat Conceicao. 
 
Meciul cu Sepsi a fost doar primul dintr-o serie de trei deplasări consecutive pentru campioana României. 
 
"Ştiam că va fi greu acest meci,  a fost un joc echilibrat când am rămas în zece oameni, ştiam că Sepsi va face totul pentru egalare, am avut însă atitudine în continuare, aşa trebuie să arătăm mereu, jucătorii înţeleg asta şi este un lucru important. Va fi o săptămână foarte dificilă pentru noi cu meciuri la Gaz Metan şi apoi cu Botoşani, acum ne pregătim pentru întâlnirea de cupă şi apoi o luăm pas cu pas pentru următoarele dueluri" a adăugat antrenorul vişiniilor.

Afla mai multe despre: conceicaocfr clujdemitere 

viewscnt
Articole similare