Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liderii DDB nu renunţă. Mesaj de mobilizare după ce Dinamo a ajuns la 11 partide consecutive fără victorie în Liga 1: ”Fară aportul nostru, clubul moare!”

Liderii DDB nu renunţă. Mesaj de mobilizare după ce Dinamo a ajuns la 11 partide consecutive fără victorie în Liga 1: ”Fară aportul nostru, clubul moare!”
Comentarii

Dinamo trece prin clipe grele, dar suporterii îşi fac forţă reciproc şi se motivează pentru a menţine clubul în viaţă.

Liderii DDB nu renunţă. Mesaj de mobilizare după ce Dinamo a ajuns la 11 partide consecutive fără victorie în Liga 1: ”Fară aportul nostru, clubul moare!”

Dinamo a ajuns la trei luni fără victorie! Câinii au ajuns pe penultimul loc in Liga I, cu doar 8 puncte! 

O situaţie greu de gestionat, având in vedere şi diversele episoade din ultima perioadă. 

Cei din DDB, insă ii indeamnă pe fani să mai aibă răbdare şi să continue să doneze bani pentru a ajuta clubul să nu moară!

DDB a publicat azi un lung mesaj pe reţelele de socializare.

”Cel mai important transfer din acest an reuşit de Clubul Sportiv Dinamo este David Popovici (17 ani), speranţa nataţiei româneşti, un sportiv cu rezultate incredibile pentru vârsta lui. În urmă cu două zile, a avut loc proba de 400 metri liber, în cadrul Campionatelor Europene de la Kazan. 

David a condus detaşat cursa, doar că s-a oprit după 14 bazine, deşi cursa mai avea încă două lungimi de bazin. Le-a numărat greşit şi a crezut că s-a terminat cursa. Când şi-a dat seama că ceilalţi înotători au întors lângă el şi au continuat cursa, a pornit din nou, dar n-a reuşit să recupereze secundele pierdute şi a pierdut calificarea. Fraţilor, suntem în aceeaşi situaţie. Riscăm să repetăm greşeala lui David şi să ne calculăm greşit paşii. Suntem obosiţi, suntem sleiţi de puteri, suntem descurajaţi. Fără să ne dăm seama, s-ar putea să ne oprim din a susţine echipa, chiar acum, când mai sunt 100 de metri până la finish. 

Cursa noastră înseamnă 5 lei pe săptămână, din care să luăm 2 bilete virtuale şi alţi 5 lei, care înseamnă costul cardului DDB pentru o săptămână. Am tras tare până aici, am strâns împreună aproape 2,5 milioane de euro, am făcut lucruri care păreau imposibile şi datorită acestor sacrificii încă mai putem vorbi despre Dinamo, despre clubul de fotbal pe care-l iubim. Suntem atât de aproape de biruinţă şi în acelaşi timp foarte aproape să ne oprim. Entuziasmul celor mai mulţi a fost înlocuit de spiritul de critică, de suspiciuni, de îndoieli. 

Oamenii care nu cred în proiectul prin care suporterii îşi iau clubul înapoi din mâinile spaniolilor, au tras în noi din toate poziţiile. Uneori i-au influenţat şi pe membrii DDB să-şi piardă încrederea. E foarte important să înţelegem că ne aflăm într-o cursă pe care o conducem detaşat. 

Program DDB este ENTITATEA CARE A CONTRIBUIT CEL MAI MULT LA SUSŢINEREA CLUBULUI. Clubul Dinamo este APROAPE SALVAT de la faliment şi dispariţie. Pentru asta ne-am trudit, pentru asta am acceptat şi să fim înjuraţi şi arătaţi cu degetul. DAR CURSA NU S-A ÎNCHEIAT! Şi ar fi mare păcat să încetinim ritmul chiar acum, când mai avem doi paşi până la SALVAREA şi RECUPERAREA clublui. Aproape salvat şi cu perspectiva unui nou stadion, Clubul Dinamo începe să devină atractiv pentru mai multe persoane. Am afirmat tot timpul că ne dorim investitori la Dinamo. 

Dar am mai spus şi că ne dorim să avem un cuvânt de spus în alegerea lor, pentru că noi, suporterii, suntem cei care îşi doresc cel mai mult binele lui Dinamo. Nu dorim să se repete dezastrul produs odată cu venirea ultimilor pseudo investitori. Şi mai există un risc. Ştiind că mai sunt oameni care ajuta clubul, să credem că o putem lăsa mai moale cu sustinerea. Atentie, asta ne poate fi FATAL! Fara aportul DDB, Dinamo moare! Nu exista dubiu aici, a spus-o inclusiv Răzval Zăvăleanu, cel care cunoaşte situaţia financiară a clubului mai bine ca oricare altul. Atâta timp cât ne vom duce cursa până la capăt, fără să ne oprim înainte de finish, vom putea fi siguri că soarta lui Dinamo va fi în mâinile noastre”.

Afla mai multe despre: dinamoddb 

viewscnt
Articole similare