Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liderul din NHL, Washington Capitals, a reuşit să revină de la 0-2 şi să înregistreze a doua victorie consecutivă

Liderul din NHL, Washington Capitals, a reuşit să revină de la 0-2 şi să înregistreze a doua victorie consecutivă
Comentarii

Aşa s-a distanţat la 6 puncte în fruntea clasamentului. În direct la Telekom Sport, Alex Ovechkin şi colegii săi au arătat semne de oboseală în prima repriză cu Philadelphia Flyers, dar au revenit în ultimele 40 de minute şi au pus capăt seriei de 3 înfrângeri la rând pe teren propriu.

Philadelphia a venit hotărâtă la Capital One Arena, din Washington, şi puştii Nolan Patrick şi Travis Konecny (19, respectiv 20 de ani) au marcat golurile cu care oaspeţii conduceau cu 2-0 după prima repriză. Washington a răspuns ca o campioană a ultimelor două sezoane regulate şi a marcat apoi 5 goluri la rând, eroul care a semnalizat deşteptarea fiind Chandler Stephenson, cu două goluri în doar 47 de secunde.

Este cea mai rapidă dublă a unui jucător de la Caps în acest sezon, mult mai compactă decît cele două goluri marcate de Ovechkin în 02:31, la primul meci al sezonului, victoria de la Ottawa. Conduşi cu 5-2 în ultima repriză, Flyers au mai putut doar să reducă diferenţa la două goluri şi, deşi au atacat în 6 contra 5 pe final, să înregistreze doar a doua înfrângere în ultimele 6 partide.

În celelalte meciuri ale serii din NHL, Toronto a făcut spectacol acasă cu NY Islanders (5-0), iar Detroit a trecut de San Jose după loviturile de departajare. Vineri dimineaţă, de la ora 04:00, Telekom Sport transmite în direct meciul pe care liderul clasamentului general, Tampa Bay Lightning, îl susţine la Calgary.

Afla mai multe despre: washington capitalsphiladelphia flyersnhltelekomsport 

viewscnt
Articole similare