Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liderul din play-out a prins aripi! Balint, mesaj pentru fotbaliştii săi: "Băieţii au reacţionat bine după o perioadă grea"

Liderul din play-out a prins aripi! Balint, mesaj pentru fotbaliştii săi: "Băieţii au reacţionat bine după o perioadă grea"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul de la UTA Arad, Laszlo Balint, a oferit prima reacţie după victoria cu Dinamo Bucureşti, scor 1-0.

VIDEO | Dinamo - UTA Arad 0-1, în Liga 1

Dinamo a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de UTA, în etapa a doua a play-out-ului Ligii 1. Sorescu a ratat un penalty, iar seria fără gol primit l-a mulţumit pe Laszlo Balint. 

"Nu primim gol de patru etape şi ne dă încredere. Echipa stăpâneşte ce lucrăm la antrenamente, avem încredere, curaj. Puteam să mai marcăm azi, am trăit cu emoţii pe final, dar aprecierea mea e pentru băieţi. Mai sunt multe meciuri până la final. Trebuie să abordăm cu responsabilitate următoarea etapă. Avem un lot echilibrat şi trebuie să continuăm pe această linie. Muncim zilnic să devenim mai buni, băieţii au reacţionat bine după o perioadă grea, iar acum avem patru meciuri în care am acumulat 10 puncte, fără gol primit", a declarat antrenorul de la UTA Arad.  

UTA Arad e lider în play-out-ul Ligii 1, cu 25 de puncte, în timp ce Dinamo Bucureşti e pe locul 14, cel care duce la barajul de menţinere în prima ligă, cu 15 puncte. 

Afla mai multe despre: laszlo balintdinamouta arad 

viewscnt
Articole similare