Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga 1 | Cine este arbitrul cu cele mai multe meciuri bifate în actualul sezon, cine acordă cele mai multe penalty-uri şi cine a dictat cele mai multe eliminări

Liga 1 | Cine este arbitrul cu cele mai multe meciuri bifate în actualul sezon, cine acordă cele mai multe penalty-uri şi cine a dictat cele mai multe eliminări

Superliga

Comentarii

Liga 1 are în acest moment o serie de arbitri valoroşi, unii dintre ei aflaţi deja pe lista FIFA. Dar cine este arbitrul cu cele mai multe meciuri bifate în actualul sezon, cine acordă cele mai multe penalty-uri şi cine a dictat cele mai multe eliminări, aflăm în cele ce urmează.

Istvan Kovacs este arbitrul din Liga 1 care acordă cele mai multe cartonaşe galbene. În total, în actuala stagiune, centralul originar din Carei a acordat nu mai puţin de 96 de avertismente în cele 15 meciuri arbitrate. Al doilea în acest top este Marius Avram cu 71 de cartonaşe galbene, iar al treilea este Horaţiu Feşnic, cel care a acordat 69 de cartonaşe galbene.

Feşnic este centralul din Liga 1 care a acordat cele mai multe lovituri de la 11 metri (7). El este urmat de Marius Avram cu 5 lovituri de la 11 metri dictate şi de Adrian Comănescu, care a acordat 4 penalty-uri în trei meciuri. Tot câte patru penalty-uri au dictat Sebastian Colţescu şi Istvan Kovacs, dar în minim 10 meciuri arbitrate.

Sebastian Colţescu, Iulian Călin şi Horia Mladvinovici au acordat cele mai multe cartonaşe roşii directe în actuala stagiune. Colţescu este lider la numărul total de cartonaşe roşii acordate (8), dintre care 6 au fost acordate pentru dublu avertisment. El est urmat de Marius Avram şi Adrian Cojocaru cu câte patru şi de Cătălin Popa şi Iulian Călin, câte trei.

Istvan Kovacs, Marius Avram şi Ovidiu Haţegan conduc în topul delegărilor din acest sezon. Minim 10 partide la care au fost delegaţi în Liga 1 adună mai mulţi centrali, printre care Sebastian Colţescu, Horaţiu Feşnic, Iulian Călin, Andrei Chivulete, Radu Petrescu, Marius Avram sau Marian Barbu. Florin Barbu din Oradea are un singu meci la care a fost delegat, iar Robert Dumitru doar două. Florin Andrei, Iulian Dima şi Adrian Comănescu au fost delegaţi la câte trei meciuri din Liga 1.

Afla mai multe despre: istvan kovacsmarius avram. ovidiu haţegan 

viewscnt
Articole similare