Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga 1, final de drum. Fotbalistul crescut de Liverpool a ales o altă destinaţie, după doar 4 minute în fotbalul românesc

Liga 1, final de drum. Fotbalistul crescut de Liverpool a ales o altă destinaţie, după doar 4 minute în fotbalul românesc

Superliga

Comentarii

Toni Silva a părăsit-o pe Astra Giurgiu şi a semnat cu FK Taraz. Fostul jucător al Astrei e gata de o nouă aventură.

Una dintre apariţiile surpriză din lotul Astrei la începutul acestui sezon, Toni Silva nu a rupt gura târgului în România. A plecat după câteva luni şi 4 minute bifate într-un meci cu CFR Cluj.

Accidentat pentru o bună parte a sezonului, fotbalistul originar din Guineea a semnat acum cu gruparea kazacă, FK Taraz. Cotat la 200 de mii de euro, mijlocaşul dreapta în vârstă de 26 de ani a crescut în curtea lui FC Liverpool, club pentru care a evoluat între 2009 şi 2011.

Cariera sa a început în Portugalia, la Benfica, acolo unde a fost remarcat de gigantul britanic, club care plătea în 2009 nu mai puţin de 300 de mii de euro pentru el. A bifat meciuri în tricoul unor echipe mai mici din Anglia, precum Barnsley, Dag & Red sau Northampton, înainte de a încerca o experienţă în Bulgaria la ŢSKA Sofia. În România a ajuns în iulie anul trecut, după ce îşi încheiase acordul cu egiptenii de la El Ittihad.

Nu a reuşit să impresioneze în fotbalul nostru, iar Toni Silva încearcă acum o nouă aventură, într-o altă ţară. De remarcat că, pe Zentralstadion Taraz, fostul jucător al Astrei va avea un salariu mai mare decât cel din România.
 

Afla mai multe despre: toni silva 

viewscnt
Articole similare