Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga 1 revine în forţă: U Craiova luptă contra Rapidului pentru play-off, iar FCSB are şansa să scurteze distanţa faţă de liderul CFR Cluj

Liga 1 revine în forţă: U Craiova luptă contra Rapidului pentru play-off, iar FCSB are şansa să scurteze distanţa faţă de liderul CFR Clujgalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Deşi nu a trecut nici măcar o lună din noul an, am avut deja prilejul să urmărim meciuri precum El Clasico sau Manchester City vs. Chelsea în campionatele sau cupele europene, însă parcă lipseşte ceva. Iar acest ceva este fotbalul românesc.

Cu bune, cu rele, Liga 1 se află în centrul atenţiei microbiştilor din România, iar vestea bună este că în weekendul următor este programată prima etapă din acest an. Iată care este programul complet şi cum văd casele de pariuri online lupta la titlu, precum şi cele două derbiuri din runda de deschidere.

Programul etapei a 22-a din Liga 1

Vineri, 21 ianuarie

  • Ora 20.00: FC Argeş – Dinamo Bucureşti

Sâmbătă, 22 ianuarie

  • Ora 14.30: Chindia Târgovişte – FC Voluntari
  • Ora 20.00: Universitatea Craiova – FC Rapid

Duminică, 23 ianuarie

  • Ora 14.30: CS Mioveni – Academica Clinceni
  • Ora 17.00: UTA Arad – Gaz Metan Mediaş
  • Ora 20.00: FCSB – CFR Cluj

Luni, 24 ianuarie

  • Ora 17.30: Botoşani – Sepsi OSK Sf. Gheorghe
  • Ora 20.00: Farul Constanţa – U Craiova 1948

Cotele antepost pentru Liga 1 indică o luptă în doi

Deşi mai sunt de disputat 9 meciuri din retur plus 10 în Play-off, pare destul de clar că lupta pentru titlu se duce în acest sezon în 2, între CFR Cluj şi FCSB, formaţii despărţite de 10 puncte înaintea etapei a 22-a.

Următoarea clasată, FC Voluntari, este la 20 de puncte distanţă de CFR, aşa că este aproape imposibil ca titlul să ajungă în altă parte, decât la CFR sau FCSB.

Bookmakerii de la 888sport acordă clujenilor o cotă de 1.20 să obţină al 5-lea titlu consecutiv, iar fanii „roş-albaştrilor” pot paria pe favoriţii lor la cota 5.00, una foarte atractivă în condiţiile în care FCSB se poate apropia de CFR la doar 7 puncte chiar în acest weekend. Următoarea în topul favoritelor este U Craiova, la o cotă de 51.00, cotă care se poate traduce în limbajul pariorilor prin extrem de improbabil.

U Craiova vs. Rapid - un meci în care punctele cântăresc dublu

La egalitate de puncte în clasamentul Ligii 1 (ambele au câte 32 de puncte, la fel ca Farul Constanţa), U Craiova şi Rapid se întâlnesc sâmbătă seara, de la ora 20:00, în cadrul unui derby de tradiţie al fotbalului românesc, umbrit însă de problemele de lot cu care se confruntă „alb-albaştrii”.

Atât oltenii, cât şi rapidiştii au momentan acelaşi obiectiv - un loc de play-off, astfel că orice punct pierdut într-un meci direct cântăreşte dublu. Prin urmare, este de aşteptat un meci cu puţine reuşite şi, cel mai probabil, un rezultat pozitiv pentru olteni.

Craiova vine după 4 rezultate de egalitate, iar Rapid a remizat de 4 ori în ultimele 7 deplasări în Liga 1, aşa că amatorii de pariuri pot profita de funcţia 888sport „Creează-ţi pariul”şi plasa o selecţie cu mari şanse de reuşită: Şansă dublă 1X şi sub 2.5 goluri în meci, la o cotă de 2.07.

În tur, Craiova s-a impus cu 2-1 la Bucureşti. Albu C. a deschis scorul pentru rapidişti încă din minutul 15, însă Rapidul a cedat pe final, lucru destul de firesc având în vedere că au evoluat mai bine de o repriză în 10 (Belu-Iordache a fost eliminat în minutul 43, pentru cumul de cartonaşe). Markovic J. (min. 82) şi Kolijc E. (min. 92) au marcat pentru „alb-albaştri”.

Primul derby de România din 2022 se desfăşoară sub semnul echilibrului total

Partida dintre FCSB şi CFR Cluj este programată duminică seara, de la ora 20:00, pe Arena Naţională şi este una extrem de importantă în ecuaţia obţinerii titlului în acest sezon. Pentru FCSB obiectivul este clar. O victoria ar scurta distanţa la 7 puncte şi le-ar aduce un plus la capitolul moral în vederea finalului se sezon. În caz contrar, o victorie a clujenilor ar mări distanţa la 13 puncte, una extrem de greu de recuperat.

Ca atare, este de aşteptat ca FCSB să arunce toate armele în joc, iar în acest context pare destul de plauzibil să vedem goluri de ambele părţi, pariu cotat excelent la 888sport. În ceea ce priveşte cotele la victorie, ambele formaţii sunt creditate cu aceeaşi cotă, 2.75, în timp ce egalul beneficiază de cota 2.95. 

Ultimul meci direct este unul pe care steliştii nu vor să şi-l amintească, cel mai probabil. A fost 4-1 pentru ardeleni, atunci cu Marius Şumudică pe bancă. Ultima victorie a lui FCSB într-un meci cu CFR Cluj a avut loc pe 19 martie 2021, atunci când bucureştenii se impuneau cu 3-0.

Cotele afişate pot suferi modificări în orice moment.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuri sportive 

viewscnt
Articole similare