Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga 1 revine la Telekom Sport! Nu pe teren, ci în FIFA 20. Cum şi în ce perioadă se vor desfăşura meciurile

Liga 1 revine la Telekom Sport! Nu pe teren, ci în FIFA 20. Cum şi în ce perioadă se vor desfăşura meciurile

Superliga

Comentarii

LPF a anunţat că va organiza, în perioada 16 aprilie - 6 mai, o competiţie de FIFA 20, cel mai popular simulator de fotbal din lume, în care vor participa gameri profesionisti aleşi de cele 14 cluburi din Liga 1. Toate meciurile vor fi transmise în direct pe site-ul telekomsport.ro.

Aşadar, de joi şi până duminică, în perioada menţionată, vom programa câte o etapă de fotbal virtual pe zi. După consultarea cu partenerul MEDIA al LPF, vă putem informa că avem acceptul acestuia de a prezenta meciurile respective şi la televiziunile partenere. După finalizarea acestei competiţii, LPF va organiza un player challenge, un campionat in care fiecare club să fie reprezentat în joc de câte un fotbalist profesionist.

Scopul acestui proiect este acela de a rămâne aproape de iubitorii fotbalului românesc, de fanii Ligii 1, în această perioadă atât de dificilă pentru noi toţi, dar şi de a sprijini partenerii fotbalului profesionist şi, implicit, cluburile Ligii 1. Astfel, fotbalul virtual întinde o mână de ajutor fotbalului real, intr-un timp in care solidaritatea e mai importantă ca niciodată. Competiţia va oferi posibilitatea fiecărui club de a folosi propria infrastructură de ticketing pentru a strânge bani în sprijinul comunităţii  locale, spitalelor, celor atât de greu încercaţi în aceste zile.

Totodată, pentru a ţine legătura cât mai strânsă cu fanii fotbalului românesc, competiţia va beneficia de un site dedicat (http://stamacasaliga1.ro/) ,dar şi de un ambasador al ei, în persoana lui Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu, recunoscut in comunitatea de gamerilor pasionati de FIFA şi care ne va oferi tot sprijinul pentru a ne face să înţelegem nu doar magica lume a gamerilor, ci şi ace st nou profil al fotbalului românesc.

Afla mai multe despre: liga 1fifa 20lpf 

viewscnt
Articole similare