Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga 1, Serie A, 2.Bundesliga şi analiza etapei la Minutul 91! Ce poţi să vezi luni la Telekom Sport

Liga 1, Serie A, 2.Bundesliga şi analiza etapei la Minutul 91! Ce poţi să vezi luni la Telekom Sport

Diverse

Comentarii

Luni se vor juca ultimele meciuri ale etapei din Liga 1, Serie A şi 2.Bundesliga, în direct la Telekom Sport. În plus, seara, toată runda din Liga 1 va fi analizată la Minutul 91. Stai cu ochii pe Telekom Sport.

Prima transmisiune live începe la ora 18:00, atunci când FC Hermmanstadt o întâlneşte pe FC Botoşani, la Telekom Sport 1. Imediat după terminarea partidei, începe Sport Report, cu ultimele informaţii înainte de Dinamo - UTA, partida care încheie etapa din Liga 1. 

De la 21:30, în direct la Telekom Sport 3, este derby în 2.Bundesliga, Paderborn, una dintre echipele care au retrogradat din Bundesliga, o întâlneşte pe Hamburg, club care se chinuie de două sezoane să revină pe prima scenă a fotbalului german. De la 21:45, la Telekom Sport 2, se joacă Bologna - Parma, ultimul meci al etapei cu numărul doi din Serie A. 

Seara se încheie cu Minutul 91, de la ora 23:30. Cristian Balaj va analiza fazele de arbitraj ale etapei care a trecut din Liga 1, iar Cornel Dinu, în stilul caracteristic, va comenta cele mai noi evenimente din fotbalul românesc. 

 

Afla mai multe despre: telekom sport 

viewscnt
Articole similare