Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga 1 şi-a pierdut al treilea marcator! Un jucător de bază al Botoşaniului a plecat cu trei etape înainte de finalul stagiunii

Liga 1 şi-a pierdut al treilea marcator! Un jucător de bază al Botoşaniului a plecat cu trei etape înainte de finalul stagiunii

Superliga

Comentarii

Hamidou Keyta a părăsit-o oficial pe Botoşani, cu trei etape înainte de finalul sezonului.

Hamidou Keyta nu a dorit să aştepte până la sfârşitul sezonului şi şi-a reziliat înţelegerea cu Botoşani, pentru a pleca din ţară. Al treile cel mai bun marcator din actuala stagiune, francezul nu a vrut să rişte o accidentare ce l-ar fi împiedicat să îşi găsească o nouă echipă.

Hamidou Keyta a plecat cu trei etape înainte de finalul stagiunii

Prezent în România încă din 2018, Keyta a trecut pe la Dunărea Călăraşi şi Viitorul înainte de a se stabili la Botoşani. În campionatul actual, francezul se afla pe a treia poziţie în clasamentul golgheterilor, cu 14 reuşite, la egalitate cu plecatul Man şi doar în urma lui Florin Tănase, cu 23 de reuşite şi Cephas Malele, cu 18 reuşite.

Astfel, după doi ani petrecuţi la formaţia lui Valeriu Iftimie, Keyta părăseşte Botoşaniului pentru a îşi găsi un nou angajament, în afara României. În cele 57 de meciuri jucate pentru moldoveni, Keyta a punctat de 17 ori şi a oferit şapte pase decisive.

Afla mai multe despre: liga 1play-off liga 1fc botoşanihamidou keyta 

viewscnt
Articole similare