Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga 2 | Academica Clinceni îşi respectă statutul de favorită şi se impune în faţa echipei UTA Arad

Liga 2 | Academica Clinceni îşi respectă statutul de favorită şi se impune în faţa echipei UTA Arad

Liga 2

Comentarii

Academica Clinceni îşi menţine poziţia de lider din clasamentul ligii a doua, după victoria, unu la zero de la Arad, cu UTA. Unicul gol al partidei, a fost marcat de Bogdan Barbu în minutul 78.

UTA Arad - Academica Clinceni 0-1

Duminică pe Telekom Sport 1, se dispută alte două meciuri din Liga 2. De la 11, Sportul Snagov are deplasare la Timişoara cu ACS Poli, iar de la 13, Petrolul joacă pe teren propriu împotriva celor de la ASU Poli.


UTA a strâns patru victorii consecutive în acest sezon, dacă socotim atât meciurile din campionat cât şi pe cele din Cupă. Urmează meciul adevărului pentru arădeni, aceştia vor întâlni Academica Clinceni, care traversează o formă foarte bună în acest start de sezon.

Liiga 2 | Umăreşte partida UTA Arad - Academica Clinceni LIVE la Telekom Sport 1 şi ONLINE pe telekomsport.ro

„I-am spionat la meciul cu Ripensia şi pot spune că de patru ani, de când sunt la Liga a 2-a şi până acum, nu am văzut o echipă atât de bine închegată colectiv, făcând ambele faze. E o echipă cu jucători atât ofensivi cât şi defensivi care joacă fantastic, produce fotbal. Au un ax central cu Patriche, Barbu şi Olariu, jucători care nu sunt neapărat bătrâni, dar au experienţă. Ceea ce i-a adus pe ei pe primul loc este jocul colectiv atât pe tranziţie negativă, pe care foarte multe echipe nu o fac cum trebuie, cât şi pe atac poziţional şi contraatac. Evident că are şi minusuri, dar vom avea un meci foarte greu, iar băieţii ştiu asta. Cred că la pregătirea fizică stăm mai bine decât Clinceniul, dar vom vedea exact sâmbătă. Am vorbit cu Curelea, secundul lor, care mi-a fost coleg la licenţă şi mi-a spus că ei joacă din plăcere, nu au nicio presiune, nu au public. Nu au obiectiv promovarea, joacă efectiv din elan”, a menţionat Cristian Păcurar. secundul arădenilor, citat de Sport Arad.

Înaintea desfăşurării etapei a 7-a, UTA se află pe locul 4, cu 13 puncte, în timp ce Academica Clinceni e pe locul 1, cu 15 puncte.

Arbitri: Cătălin Buşi (Vâlcea) – Romică Bârdeş, Gheorghiţă Bălan (ambii Piteşti). Rezervă: Vlad Inoan (Cluj). Observatori: Marian Salomir (Cluj), Radu Bitea (Oradea)

Afla mai multe despre: liga 2clinceniuta 

viewscnt
Articole similare