Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga 2 continuă la Telekom Sport | 5 informaţii proaspete despre FC Argeş, Petrolul, Farul, U Cluj şi ACS Poli Timişoara!

Liga 2 continuă la Telekom Sport | 5 informaţii proaspete despre FC Argeş, Petrolul, Farul, U Cluj şi ACS Poli Timişoara!

Liga 2

Comentarii

Liga 2 continuă la Telekom Sport. Joi, 19 iulie, de la ora 11:00, la Casa Fotbalului, sala „Nicolae Dobrin”, va avea loc tragerea la sorţi în urma căreia va fi stabilit calendarul competiţional al noii ediţii a Ligii 2 Casa Pariurilor. Patru meciuri se vor vedea în direct la Telekom Sport, etapă de etapă.

FC ARGEŞ

Piteştenii au jucat ieri încă un meci amical cu o colegă de campionat. La Piteşti a venit CS Baloteşti, pe care jucătorii lui Emil Săndoi au învins-o cu 2-1. Sâmbătă, alb-violeţii remizaseră, scor 1-1, pe acelaşi stadion, cu Academica Clinceni. "Un antrenament bun până la urmă pentru noi. Asta ne-am şi propus pentru astăzi, să folosim două echipe. E adevărat că am fost obligaţi să folosim toţi jucătorii pe durata întregii partide. Ne-am atins scopul din punct de vedere fizic şi din punct de vedere tehnico-tactic. Nu contează rezultatele în perioada asta", a fost concluzia lui Emil Săndoi.

ACS POLI TIMIŞOARA

Ovidiu Petre, noul director sportiv al clubului, a vorbit despre situaţia din cadrul clubului. "Probleme majore nu sunt, doar că avem ceva probleme legate de plata jucătorilor. Putem trece destul de bine peste această perioadă. Sperăm să formăm cât de curând o echipă competitivă şi de ce nu să sperăm la promovare. Ne bazăm foarte mult pe cei rămaşi, dar şi pe cei veniţi acum. O să fie o bătălie în plus, pe lângă cea din campionat, şi cu rivalele noastre din oraş", a spus "Ceasul".

PETROLUL PLOIEŞTI

Petrolul a cedat la limită în meciul amical disputat în compania prim-divizionarei croate HNK Gorica. Gazdele s-au impus cu scorul de 1-0. Pentru "lupi" urmează încă două zile de antrenamente şi un ultim test, vineri, de la ora locală 17.30, tot în Croaţia, în compania unei alte grupări de prim eşalon, NK Slaven Belupo. Mai mult, Leo Grozavu are doi jucători noi sub comandă, portarul Arpad Tordai (21 ani) şi mijlocaşul Robert Grecu (20 ani). Ambii fotbalişti aparţin de Viitorul şi urmează să evolueze, sub formă de împrumut, pentru Petrolul Ploieşti în noul sezon.

FARUL CONSTANŢA

Mult aşteptata Adunăre Generală a membrilor cotizanţi ai Asociaţiei S.S.C. Farul Constanţa, şedinţă în urma căreia se dorea stabilirea viitorului clubului, s-a consumat şi formaţia constănţeană s-a asociat cu o femeie de afaceri.  Noul investitor al SSC Farul este fosta iubită a ex-senatorului Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, fostă candidată la primăria Costineşti şi fosta şefă a Organizaţiei Locale a PSD Costineşti. Aceasta se va ocupa de tot ceea ce înseamnă cheltuieli, organizare, datorii şi alcătuirea echipei pentru Liga 2.

UNIVESITATEA CLUJ

"Şepcile roşii" au obţinut o victorie la scor în primul test dintre cele cinci pe care le va susţine în cantonamentul din Italia. Ardelenii au trecut cu 8-0 (2-0) de SSD Sampierana, o echipă modestă din campionatul regional. U Cluj va mai juca meciuri de verificare, astăzi cu Sansepolcro Calcio, pe 19 iulie cu Romagna Centro, pe 21 iulie cu Perugia şi pe 22 iulie cu Rimini. Elevii lui Adi Falub urmează un program cu două şedinţe de pregătire pe zi pe terenul din apropierea hotelului care, de-a lungul timpului, a fost baza preferată de pregătire a celor de la Cesena, fosta echipă a lui Mutu.

 

Afla mai multe despre: liga 2telekomu clujpetrolulfarulfc argestimisoara 

viewscnt
Articole similare