Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga 2 | Hermannstadt este pe locul 2. Marius Măldărăşanu, după victoria cu Unirea Slobozia: ”De astfel de meciuri îţi aduci aminte cu plăcere”

Liga 2 | Hermannstadt este pe locul 2. Marius Măldărăşanu, după victoria cu Unirea Slobozia: ”De astfel de meciuri îţi aduci aminte cu plăcere”

Liga 2

Comentarii

FC Hermannstadt s-a impus, în deplasare, împotriva echipei Unirea Slobozia, scor 1-0.

Marius Măldărăşanu, antrenorul echipei FC Hermannstadt, a vorbit despre partida la limită din etapa a 8-a cu Unirea Slobozia. 

"Le-am spus încă de la început că ăsta e poate cel mai greu meci de până acum, în contextul în care am jucat miercuri în cupă, am mers 5 ore dus şi 5 ore întors, după care 8 ore venit până aici în Slobozia, am avut jucători care au jucat 90 de minute şi cu atât mai mare este victoria.

Aţi văzut, am pierdut şi trei schimbări în prima repriză. Bineînţeles, a trebuit să luăm decizia de a-l schimba pe Plazonja, el a avut o contractură, cum şi Năstăsie avea probleme, avem ceva probleme de lot şi am forţat cu el.

Probabil are o întindere sau ceva mai rău, a trebuit să jucăm iar cu Sântean. Până la urmă, este victoria lor şi de astfel de meciuri îţi aduci aminte cu plăcere mai ales după promovare", a transmis Măldărăşanu la finalul meciului în care echipa sa s-a ales cu patru jucători accidentaţi.

După această victorie, Hermannstadt este pe locul 2, cu 20 de puncte. Unirea Slobozia rămâne pe 7, cu 12 puncte.

Afla mai multe despre: liga 2hermannstadtmarius maldarasanu 

viewscnt
Articole similare