Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Liga Campionilor nu este o obsesie”. Discursul căpitanului unei echipe care îşi propune an de an să triumfe în competiţia ”stelelor”

"Liga Campionilor nu este o obsesie”. Discursul căpitanului unei echipe care îşi propune an de an să triumfe în competiţia ”stelelor”
Comentarii

Liga Campionilor debutează în această săptămână cu un nou sezon, ediţia 2023-2024, iar căpitanul lui PSG, Marquinhos (29 de ani), a vorbit despre obiectivul echipei în actuala stagiune.

Marquinhos a vorbit înainte de debutul lui PSG în Liga Campionilor: ”Nu este o obsesie”

Câştigarea Ligii Campionilor nu este o obsesie pentru Paris Saint-Germain, a declarat, luni, căpitanul parizienilor, fundaşul brazilian Marquinhos.

"Liga Campionilor nu este o obsesie, nu este o presiune. Ne antrenăm şi muncim pentru că suntem competitori. Clubul este hotărât să câştige fiecare competiţie, inclusiv aceasta.

Vrem să ajungem în top. Cunoaştem drumul, este unul lung, trebuie să îl parcurgem pas cu pas, este o competiţie foarte greu de câştigat.

Avem această determinare. Muncă, muncă, muncă de zi cu zi este cea care va da roade", a declarat Marquinhos.

PSG debutează în actuala ediţie a Ligii Campionilor, marţi, de la ora 22.00, pe teren propriu, cu Borussia Dortmund.

Formaţia din Paris face parte din Grupa F în Liga Campionilor, alături de Borussia Dortmund (Germania), AC Milan (Italia) şi Newcastle (Anglia).

Din 2013 la PSG, Marquinhos a disputat 411 meciuri şi a reuşit 38 de goluri şi 10 pase decisive.

Afla mai multe despre: champions leaguepsgmarquinhos 

viewscnt
Articole similare