Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga Elitelor | Victorii pe linie pentru formaţiile CSA Steaua. Ce locuri ocupă în clasament: ”Vrem să dăm şi alţi jucători la prima echipă în viitor”

Liga Elitelor | Victorii pe linie pentru formaţiile CSA Steaua. Ce locuri ocupă în clasament: ”Vrem să dăm şi alţi jucători la prima echipă în viitor”

Steaua

Comentarii

Formaţiile de juniori ale Stelei îşi continuă aventura în Liga Elitelor.


În această săptămână, echipele de juniori ale CSA Steaua şi-au câştigat meciurile. Steaua U16 a învins-o cu scorul de 2-0 pe ACS Sport Team, în timp ce echipa U17 a făcut scor contra Iaşiului, 5-1. A fost victorie şi pentru CSA Steaua U19, echipă care s-a impus în faţa formaţiei similare de la Iaşi, scor 1-0.

La U19, CSA Steaua ocupă locul doi în Liga Elitelor, cu 14 puncte, două mai puţine decât liderul, Farul Constanţa. Formaţia ”militară” are patru victorii şi două remize în primele şase runde ale campionatului.

La U17, CSA Steaua are 11 puncte după primele şase runde. Este depăşită în clasament de Farul Constanţa U17 şi FCSB U17. ”Militarii” au 15 goluri marcate în primele şase etape.

În schimb, la U16, CSA Steaua este lider după primele şase runde, cu 18 puncte. Formaţia „militară” are şase victorii în primele şase etape şi numai două goluri primite, având cu trei puncte mai multe decât Farul, care are şi un meci mai puţin disputat.

”Rezultatele se văd şi suntem foarte mulţumiţi. Am format un grup unit şi fără muncă şi pricepere, nu se poate face performanţă” a mărturisit team managerul Stelei, Iulian Miu. ”Alături de Ştefan Iovan, de Ogăraru şi de restul celor care lucrează pentru Academie avem gânduri mari. Ne propunem să dăm jucători importanţi atât pentru prima echipă, cât şi pentru fotbalul românesc. Proiectul nostru este unul ambiţios„ a mai completat Iulian Miu.

Steaua a promovat deja un jucător foarte tânăr la prima echipă condusă de Daniel Opriţa. Este vorba despre Alexandru Donose, jucător născut în 2004, care a fost folosit în partida cu SR Braşov.

Afla mai multe despre: csa steaua 

viewscnt
Articole similare