Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga I Betano Show | Doar aşa poţi câştiga la pariuri. Află care sunt cele mai bune cote din fotbalul românesc

Liga I Betano Show | Doar aşa poţi câştiga la pariuri. Află care sunt cele mai bune cote din fotbalul românesc

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova este echipa care poate decide unde va merge titlul de campioană în acest sezon. În această etapă, oltenii joacă pe terenul echipei de pe locul secund din clasament, CFR Cluj, iar săptămâna viitoare vor primi vizita liderului FCSB. În VIDEO, puteţi afla care sunt cele mai bune cote din acest weekend plin de meciuri din fotbalul românesc, dar şi care a fost biletul câştigător al săptămânii, cu o miză de 3 lei şi cu un câştig de peste 1400 de lei.

Andrei Dumitru şi Iulian Miu vă invită la o nouă ediţie a rubricii online Liga I Betano Show, locul unde sunt analizate cele mai bune cote din fotbalul românesc.

Betano, sponsorul principal al Ligii I, le pune la dispoziţie pariorilor peste 200 de variante de pariere pentru fiecare meci din campionatul nostru. Găseşti orice cotă îţi doreşti, începând cu variantele clasice 1, X sau 2 şi terminând cu variante speciale precum numărul de cornere sau cartonaşe.

Deschide şi tu un cont chiar astăzi la Betano şi profită de cea mai bună ofertă de pariuri sportive pe Liga 1. Pe lângă cote, ai la dispoziţie şi fiecare meci cu streaming online.

Afla mai multe despre: betanoiulian miuandrei dumitruliga 1 betano showtelekom sport 

viewscnt
Articole similare