Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga I îşi poate lua adio de la cel mai bun pasator! Şanse mici pentru Nistor de a rămâne la Dinamo

Liga I îşi poate lua adio de la cel mai bun pasator! Şanse mici pentru Nistor de a rămâne la Dinamo
Comentarii

Mijlocaşul a declarat în mai multe rânduri că vrea să plece din Ştefan cel Mare pentru un salariu mai mare decât are acum la roş-albi.

Fotbalistul de 30 de ani se pare că ar fi fost propus unor echipe din Europa şi Asia, conform gsp.ro, iar câinii cer în schimbul lui 100.000 - 150.000 de euro. Nistor are 12 assisturi în acest sezon, fiind din acest punct de vedere cel mai bun an pentru fotbalistul care a mai evoluat în străinătate la Evian TG, în Ligue I. Jucătorul s-a întors la Dinamo după o perioadă scurtă petrecută la CFR Cluj, iar în Liga I a mai evoluat pentru Pandurii, echipă de la care a şi plecat în Franţa. 

Despre Nistor s-a vorbit în vara trecută că ar putea ajunge la FCSB, în contextul în care finanţatorul roş-albaştrilor îi oferea un contract mai avantajos din punct de vedere financiar decât cel pe care îl are în prezent. În cele din urmă afacerea nu s-a concretizat iar mijlocaşul a rămas la Dinamo. Plecarea pare însă iminentă în această vară, iar Mircea Rednic s-a resemnat deja că va rămâne fără căpitanul lui pentru stagiunea următoare. 

Afla mai multe despre: dinamonistorplecareassisturi 

viewscnt
Articole similare