Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga Naţiunilor: Adversarele României în Liga 1 Betano

Liga Naţiunilor: Adversarele României în Liga 1 Betano

Pariuri sportive

Comentarii

(P) România va juca în Liga Naţiunilor C cu Muntenegru, Serbia şi Lituania. Trei ţări care au dat, de-a lungul istoriei, numeroşi jucători campionatului României.

Betano, sponsorul oficial al Ligii 1, analizează prezenţele lor în România.

Doar 4 internaţionali din peste 100 de sârbi

3 ţări au depăşit suta de jucători în Liga 1 Betano: Brazilia, Portugalia şi Serbia. Dacă la primele două este normal să fie un număr mic de fotbalişti care au jucat şi la echipele naţionale, la vecinii din vest surprinde acest lucru. Din 102, doar 4 au îmbrăcat şi tricoul primei reprezentative! Toţi 4 au plecat din Liga 1 Betano după maxim un an, în care nu au avut realizări notabile. Fostul atacant rapidist, Ranko Despotovic, e singurul cu mai mult de o prezenţă la naţională, el jucând de 4 ori pentru Serbia în perioada 2007-2011. Pentru ceilalţi 3, debutul a fost şi ultimul meci. Este vorba de portarul Radişa Ilic (FC Naţional, 2004), atacantul Borislav Stevanovic (Craiova, 2005) şi de fundaşul Ivan Gvozdenovic (Dinamo, 2008-09).

În sezonul actual, doi fotbalişti sârbi joacă în Liga 1 Betano: Marko Momcilovic şi Bogdan Planic. Sunt doi dintre cei mai apreciaţi oameni din lotul lui Nicolae Dică la FCSB, cu evoluţii constant bune.

Liga 1 Betano va reveni peste o săptămână, dar pe Betano ai deja peste 150 de tipuri de pariuri la fiecare meci! Duminica viitoare va fi derby-ul CFR Cluj – FCSB!

Doi fotbalişti din Liga 1, titulari la primul meci al naţionalei muntenegrene

Muntenegru e o ţară relativ nouă, care şi-a redobândit independenţa în 2006. Primul meci internaţional l-a jucat în martie 2007, cu Ungaria, iar pe teren au fost doi jucători care se aflau, atunci, în prima ligă a României: Vladimir Bozovic (Rapid) şi Milan Jovanovic (Urziceni). Ei sunt şi jucătorii cu cele mai multe selecţii din totalul de 16 muntenegreni care au trecut prin Liga 1 Betano. Doi fotbalişti din această ţară sunt, şi în acest sezon, în România: Risto Radunovic la Astra şi Nemanja Mijuskovic la Hermannstadt.

Giedrius Arlauskis: singurul străin care a fost campion cu trei echipe diferite

Portarul lui CFR Cluj, Arlauskis, a câştigat campionatul României cu toate echipele la care a jucat. Mai întâi cu Urziceni, în 2008/09, cu FCSB în 2014/15 şi cu CFR Cluj în ultima stagiune. Este singurul străin cu trei tricouri de campion diferite şi, de departe, cel mai bun lituanian care a trecut prin România. Deşi a impresionat în competiţia internă, portarul are doar 23 de selecţii în naţională. Din 13 lituanieni care au jucat în Liga 1 Betano, 10 au şi meciuri internaţionale în palmares.

România va juca primele două etape din Liga Naţiunilor cu Muntenegru (vineri, 21:45) şi Serbia (luni, 21:45)!

 

Afla mai multe despre: liga natiunilorbetanopublicitate 

viewscnt
Articole similare