Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liga Zimbrilor | Steaua şi CSM luptă pentru finală. Potaissa Turda îşi aşteaptă adversara - învingătoarea dintre Dinamo şi Dobrogea Sud

Liga Zimbrilor | Steaua şi CSM luptă pentru finală. Potaissa Turda îşi aşteaptă adversara - învingătoarea dintre Dinamo şi Dobrogea Sud

Handbal

Comentarii

Dinamo şi Dobrogea Sud au ajuns la meciul decisiv pentru a stabili echipa care va merge în semifinalele Ligii Naţionale de handbal masculin. Alb-roşii vor avea avantajul terenului propriu: din 2014 nu a mai câştigat echipa din Constanţa în deplasare cu Dinamo. Echipa care se va impune va juca în semifinale cu Potaissa Turda.

”Un lucru este cert. S-au trezit jucătorii la realitate şi atât le-am spus că aş dori să-i vpd la potenţial maxim şi să-mi dau seama care e valoarea lor şi au răspuns pozitiv. Băieţii au arătat că sunt jucători de caracter şi în acelaşi timp cu valoare mare”, a spus Ştefan Constantin, antrenor Dinamo.

Cealaltă semifinală va fi un derby al capitalei: Steaua şi CSM se vor lupta pentru un loc în finala Ligii Naţionale. În sferturi, Steaua s-a calificat după două meciuri cu Minaur, iar CSM a avut nevoie de meci decisiv cu Timişoara. A patra semifinalistă, Potaissa Turda a trecut în două partide de Dunărea Călăraşi.

Afla mai multe despre: handbal masculinliga zimbrilor,  

viewscnt
Articole similare