Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ligamentele articulaţiei umărului". Federaţia Egipteană de Fotbal, optimistă în privinţa recuperării lui Salah pentru Cupa Mondială

"Ligamentele articulaţiei umărului". Federaţia Egipteană de Fotbal, optimistă în privinţa recuperării lui Salah pentru Cupa Mondială

Cupa României

Comentarii

Medicul echipei naţionale de fotbal a Egiptului, Mohamed Abou El-Ela, s-a declarat optimist în privinţa recuperării lui Mohamed Salah pentru Cupa Mondială, după ce atacantul s-a accidentat la finala Ligii Campionilor, pierdută de Liverpool, scor 1-3 cu Real Madrid. Cupa Mondială începe la 14 iunie.

Salah a suferit o accidentare la "ligamentele articulaţiei umărului", a anunţat federaţia egipteană, după ce medicul Mohamed Abou El-Ela a discutat cu staful medical de la Liverpool.

Mohamed Salah (Liverpool) a părăsit terenul în lacrimi, în minutul 31, al meciului cu Real Madrid. El a fost înlocuit cu Adam Lallana.

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă, pentru a 13-a oară Liga Campionilor, a treia oară consecutiv, învingând în finala disputată la Kiev echipa Liverpool, scor 3-1. Zinedine Zidane este primul antrenor care obţine trei trofee europene consecutiv. Cristiano Ronaldo, primul fotbalist din istorie care câştigă de cinci ori LC.

Golurile au fost marcate de Karim Benzema ’51 şi Gareth Bale ’64, ‘83 pentru Real Madrid, respectiv Sadio Mane ’55 pentru Liverpool.

Afla mai multe despre: cupa mondialafederaţia egipteană de fotbalcupa mondialăsalah,  

viewscnt
Articole similare