Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ligue 1 şi Ligue 2, oprite! Al doilea campionat puternic al Europei care ia sfârşit: măsuri dure luate de Franţa

Ligue 1 şi Ligue 2, oprite! Al doilea campionat puternic al Europei care ia sfârşit: măsuri dure luate de Franţa

Ligue 1

Comentarii

Presa din Franţa anunţă că actualele ediţii ale Ligue 1 şi Ligue 2 vor fi oprite, cu 10 etape rămase din ambele competiţii. Prim-ministrul Franţei, Edouard Philippe, va anunţa, în curând, interzicerea evenimentelor sportive până în august.

Franţa ia măsuri dure pentru în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. RMC Sport anunţă că actualele ediţii ale Ligue 1 şi Ligue 2 nu vor continua. Forurile care conduc fotbalul din Franţa se vor supune, întrucât prim-ministrul francez va anunţa interzicerea evenimentelor sportive până în august, chiar dacă s-a luat în calcul şi disputarea acestora fără spectatori. 

Astfel, cluburile din Ligue 1 şi Ligue 2 vor încheia actuala ediţie de campionat cu 10 etape rămase de disputat şi vor relua meciurile direct din sezonul 2020-2021. 

PSG, Marseille, Rennes, Lille şi Reims sunt primele cinci clasate din Ligue 1 în acest moment, în timp ce Lorient, Lens, Ajaccio, Troyes şi Clermont sunt primele cinci clasate din Ligue 1, cluburi aflate pe locuri promovabile. 

Săptămâna trecută, Eredivisie s-a oprit în etapa cu numărul 26, din cauza pandemiei de coronavirus. Federaţia olandeză a hotărât să oprească în acest punct campionatul, după ce prim-ministrul Mark Rutte a decis interzicerea meciurilor până în septembrie. Decizia a fost anunţată de federaţia olandeză, în urma voturilor cluburilor.

Divergenţe în privinţa reluării campionatului! "E un pericol pentru cariera jucătorilor"

În urmă cu o săptămână, Uniunea Naţională a Fotbaliştilor Profesionişti din Franţa (UNFP) considera că nu ar fi rezonabil să se prevadă o reluare a meciurilor fără să se fi efectuat mai întâi o analiză colectivă. Sindicatul cerea să se ia în considerare toate opţiunile posibile şi condiţiile acestora, înainte de a decide reluarea sezonului întrerupt de pandemia de coronavirus.

Afla mai multe despre: ligue 1ligue 2frantacoronavirus 

viewscnt
Articole similare