Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Linişte, vorbeşte antrenorul momentului în play-out-ul Ligii 1: "Poate sunt lipsit de modestie, dar e greu să ne mai oprească cineva"

Linişte, vorbeşte antrenorul momentului în play-out-ul Ligii 1: "Poate sunt lipsit de modestie, dar e greu să ne mai oprească cineva"
Comentarii

Academica Clinceni a învins, miercuri, Sepsi OSK şi a ajuns la patru victorii consecutive în Liga 1, toate cu scorul de 1-0. La final, antrenorul grupării ilfovene, Ilie Poenaru, s-a declarat mândru de echipa sa.

"Este victoria echipei, o victorie muncită, o victorie frumoasă în acelaşi timp. Eu zic că am făcut un joc foarte bun astăzi. În a doua repriză am făcut puţin pasul în spate, sunt momente când avem puţină teamă şi nu este ok. Dar, per total, îi felicit pe jucători că dau dovadă de mare caracter, de atitudine, de nebunie, de plăcere... eu sunt mândru în momentul ăsta de echipa pe care o antrenez, de grupul pe care îl am.

Poate sunt lipsit de modestie, dar pot să spun că, în momentul în care am bătut la Iaşi, le-am spus că dacă reuşim o victorie şi cu Chindia, e greu să ne mai oprească cineva.

Stăm acum să ne refacem, bem o bere împreună, ne bucurăm în această seară de victorie, iar de mâine ne pregătim de meciul cu Dinamo. Ne aşteaptă un meci foarte greu, Dinamo ştim în ce situaţie este, noi avem nevoie de puncte în continuare şi trebuie să jucăm la victorie.

Nu ne gândim la bani, ne gândim la performanţa pe care vrem să o facem. Ştim că banii vor veni mai devreme sau mai târziu, lucrurile sunt ok din punctul ăsta de vedere la noi. Conducerea face eforturi şi se vor rezolva toate problemele", a declarat Ilie Poenaru, la finalul meciului.

În final, Ilie Poenaru a ţinut să transmită un mesaj special: "Dedic această victorie tatălui meu, astăzi împlineşte o frumoasă vârstă. Vreau să i-o dedic, pentru că ştiu cât suferă, este alături de mine, este şi cel mai bun critic al meu. Îi spun în direct că îl iubesc, îi urez sănătate multă şi să mă critice în continuare".

Academica Clinceni a învins Sepsi, scor 1-0, în Liga 1

Formaţia Academica Clinceni a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I. Golul a fost marcat de Şut, în minutul 72. Leo Grozavu nu s-a aflat pe banca oaspeţilor, fiind suspendat.

Afla mai multe despre: clinceni 

viewscnt
Articole similare