Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Linişte, vorbeşte cel mai bun fotbalist al planetei! Messi, discurs emoţionant la gala FIFA: "De obicei, premiile individuale sunt pe locul doi, dar azi e o zi specială"

Linişte, vorbeşte cel mai bun fotbalist al planetei! Messi, discurs emoţionant la gala FIFA: "De obicei, premiile individuale sunt pe locul doi, dar azi e o zi specială"galerie foto
Comentarii

Leo Messi a ţinut un discurs emoţionant, după ce a cucerit premiul FIFA The Best pentru jucătorul anului.

Starul Barcelonei a fost copleşit de faptul că doi dintre cei trei fii ai săi au asistat la gala de la Milano.

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au decis că merit acest premiu. Pentru mine, premiile individuale sunt pe locul doi. Pe primul loc este colectivul. Dar astăzi este o zi specială pentru mine. Îi am pe soţia mea şi pe fiii mei alături de mine, aici. Este pentru prima oară când ei se află aici. Thiago (n.r. - fiul cel mare) a fost la o gală, dar era prea mic şi nu-şi mai aminteşte nimic. Să-i văd aici este ceva de nepreţuit. Amândoi sunt îndrăgostiţi de fotbal şi îi urmăresc cu timiditate pe toţi jucătorii. Este o zi extraordinară să împart acest moment cu ei şi cu Ciro (n.r. - în vârstă de un an), care a trebuit să rămână acasă, pentru că este încă mic. Ar fi fost complicat să vin cu toţi trei. O seară plăcută!", a spus Leo Messi.

Leo Messi a câştigat premiul FIFA The Best

Atacantul echipei FC Barcelona, Leo Messi, a câştigat premiul FIFA The Best pentru cel mai bun jucător al anului, în cadrul galei organizate, luni seară, la Milano.

Starul argentinian le-a luat faţa rivalului său de-o viaţă Cristiano Ronaldo, de la Juventus Torino, şi fundaşului echipei FC Liverpool, Virgil van Dijk, ceilalţi doi finalişti pentru acest premiu.

De altfel, Cristiano Ronaldo nici măcar nu a asistat la gala de la Milano.

Cristiano Ronaldo şi Virgil van Dijk au prins, totuşi, echipa ideală a anului: Alisson - De Ligt, Van Dijk, Ramos, Marcelo - De Jong, Modric, Hazard - Ronaldo, Messi, Mbappe.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare