Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Linişte, vorbeşte cel mai scump fundaş din istoria fotbalului! "S-au plătit foarte mulţi bani pentru mine, dar eu nu am avut niciun cuvânt de spus"

Linişte, vorbeşte cel mai scump fundaş din istoria fotbalului! "S-au plătit foarte mulţi bani pentru mine, dar eu nu am avut niciun cuvânt de spus"

Liverpool

Comentarii

Fotbalistul Virgil van Dijk, în vârstă de 26 de ani, a devenit oficial jucător al echipei Liverpool, el devenind cel mai scump fundaş din lume, fiind vândut de gruparea Southampton pentru aproape 85 de milioane de euro.

Van Dijk a oferit şi primele declaraţii în calitate de jucător al lui Liverpool, precizând că suma de transfer nu reprezintă o presiune pentru el, în condiţiile în care nu a avut niciun cuvânt de spus în stabilirea preţului său.

"Evident, s-au plătit foarte mulţi bani pentru mine, dar aceasta este piaţa. Eu nu am avut niciun cuvânt de spus. Eu trebuie să muncesc din greu, să joc bine şi să fiu pregătit 100 la sută în fiecare zi. Asta îmi propun şi sunt sigur că voi reuşi [...] Mă simt fantastic! Sunt fericit că am ajuns aici şi nerăbdător să încep treaba. Am fost atras, în special, de faptul că Liverpool este un club de tradiţie, dar şi de componenţa lotului, de antrenor. Cred că Jurgen Klopp mă poate ajuta să devin un jucător mai bun. Bineînţeles, acest club este special şi datorită fanilor. Este pur şi simplu perfect pentru mine şi familia mea", a declarat Virgil van Dijk pentru site-ul oficial al lui Liverpool.

Afla mai multe despre: van dijkdeclaratietransferliverpool 

viewscnt
Articole similare